Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends adventkalender 41706

De LEGO Friends adventkalender (41706) biedt kinderen vanaf 6 jaar de mogelijkheid om elke dag een nieuw cadeautje te ontdekken en samen een prachtig winterwonderland te creëren.
Met minipoppetjes, micropoppetjes en minimodellen kunnen kinderen een unieke kerstmarkt bouwen, samen met de vriendinnen van Heartlake City.
De kalender biedt ook interactieve speelervaringen, zoals een draaiend rad van fortuin en een noppenschieter.
De cadeauverpakking van deze speciale editie biedt 24 dagen lang bouw- en speelplezier en kan gemakkelijk worden gecombineerd met ander Heartlake City speelgoed.
Bestel nu de LEGO Friends adventkalender (41706) voor een bijzondere decembermaand en geniet lang daarna nog van het speelplezier.

Waar is LEGO LEGO® Friends adventkalender 41706 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
312
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41706
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak je klaar om af te tellen naar een magische kerst met de LEGO® Friends adventkalender (41706)! Elke dag kun je een nieuw cadeautje ontdekken achter de deurtjes van deze speciale kalender, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Met de minipoppetjes, micropoppetjes en minimodellen die je dagelijks vindt, creëer je samen een prachtig winterwonderland!

De adventkalender van LEGO® Friends is de perfecte manier om toe te werken naar kerst. Terwijl je elke dag een deurtje opent, bouw je samen met de vriendinnen van Heartlake City een unieke kerstmarkt, inclusief allerlei activiteiten. Maak samen een sneeuwpop, ga schaatsen op de ijsbaan en smul van winterse lekkernijen bij de stalletjes.

Olivia is de hele maand lang jouw gids door deze bijzondere kerstwereld. Samen met haar familie bezoekt ze de markt en koopt ze nog snel een speelgoedraket als kerstcadeau. Voordat ze op de foto gaat met de Kerstman, voert ze zelfs zijn lieve rendier nog wat hooi!

Maar de LEGO® Friends adventkalender biedt zoveel meer dan alleen cadeautjes. Het is een ideale bouw- en speelervaring waar kinderen steeds opnieuw van kunnen genieten. Het rad van fortuin kan draaien, de blikken kunnen omver worden geschoten met de noppenschieter en de arrenslee kan aan het rendier worden bevestigd!

Met deze adventkalender geniet je niet alleen in december van 24 dagen lang bouw- en speelplezier. De cadeauverpakking van deze speciale editie is ongeveer 25 cm hoog, 37 cm breed en 6 cm diep, en biedt urenlange vermaak voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Bovendien kun je de kalender gemakkelijk combineren met ander Heartlake City speelgoed, zodat je jouw LEGO® Friends fantasiewereld verder kunt uitbreiden.

LEGO® Friends staat bekend om haar hoge kwaliteit. De feestdagensets zijn dan ook gebouwd volgens strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen, wat ervoor zorgt dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. De speciaal ontworpen LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Geef deze adventkalender cadeau aan jouw kind of kleinkind en geniet samen van een bijzondere decembermaand met LEGO® Friends! Bovendien biedt dit pre-kerstcadeau vermaak voor nog lang daarna. Bestel nu de LEGO® Friends adventkalender (41706) en beleef de magie van kerst op een unieke manier. Let the countdown begin!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (24-05-2023) € 19.95 (24-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41691

Hondendagopvang

foto van lego set41404

Emma's speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.