Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardenshow aanhangwagen 41722

De LEGO Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op dieren en voertuigen.
Met deze speelgoedset kunnen kinderen de paardentrailer en terreinwagen bouwen en urenlang speelplezier beleven.
De set bevat allerlei accessoires en functies, zoals een slaapgedeelte, paardenruimte en prijzenkast.
Kinderen kunnen ook gebruik maken van digitale bouwinstructies in de LEGO Bouwinstructies app.
Deze kwalitatieve en veilige speelgoedset is perfect voor spel en creativiteit.

Waar is LEGO Paardenshow aanhangwagen 41722 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 99.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
989
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41722
lego insiders punten icoon
525
punten

De LEGO® Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op dieren en voertuigen. Deze speelgoedset is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder en stimuleert hun creativiteit terwijl ze de paardentrailer en terreinwagen bouwen en vervolgens ermee spelen.

Ontdek de wereld van paardenshows met LEGO® Friends

De LEGO® Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) is een fantastische manier voor kinderen om hun fantasie te prikkelen. De speelgoedset bevat allerlei authentieke accessoires, zoals teugels, helmen, bekers, medailles en hindernissen, waardoor kinderen urenlang speelplezier beleven. Met de trailer en terreinwagen kunnen ze doen alsof ze naar verschillende paardenshows door het hele land reizen. Kinderen kunnen hun drie minipoppetjes en de hondenfiguur Savannah meenemen op hun avonturen.

Veelzijdige speelmogelijkheden en leuke functies

Deze uitgebreide speelgoedset bevat een trailer, twee speelgoedpaarden, een terreinwagen en drie minipoppetjes, waaronder LEGO® Friends Emma. Het slaapgedeelte bevindt zich boven op de trailer en er is ruimte voor twee paarden en allerlei accessoires. Onder het scharnierende dak bevindt zich de paardenruimte en er is zelfs een prijzenkast. De deuren van de terreinwagen kunnen ook open, zodat kinderen hun minipoppetjes erin kunnen zetten.

Eenvoudig te bouwen en te spelen

Kinderen vinden het geweldig om de LEGO® Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) te bouwen en ermee te spelen. De speelgoedset bevat duidelijke instructies met afbeeldingen en daarnaast digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Kinderen kunnen hun model in 3D bekijken, draaien en erop inzoomen. Het bouwproces geeft kinderen een gevoel van voldoening, omdat ze iets hebben gemaakt waar ze trots op kunnen zijn. En vervolgens kunnen ze hun creaties gebruiken om allerlei leuke avonturen te beleven.

Bouwen in het digitale tijdperk

Kinderen ontdekken graag nieuwe manieren om te bouwen en te spelen, en met de digitale instructies van deze speelgoedset in de LEGO® Bouwinstructies app kunnen ze hun bouwervaring naar een hoger niveau tillen. Ze kunnen het model visualiseren, draaien en erop inzoomen, zodat ze er meer over te weten komen en beter begrijpen hoe alles in elkaar past.

LEGO® Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) is een geweldig cadeau

Als je een verjaardagscadeau zoekt voor een kind dat van paarden, realistische voertuigen en spelen houdt, dan is LEGO® Friends Paardenshow Aanhangwagen (41722) de perfecte keuze. Deze speelgoedset is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder en biedt minstens net zoveel plezier voor volwassenen. LEGO® sets zijn van topkwaliteit en worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Bestel deze leuke speelgoedset vandaag nog en ontdek zelf hoeveel plezier kinderen eraan zullen beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41092

Stephanie's pizzeria

foto van lego set41117

Popster tv-studio

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.