Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paisley’s huis 41724

Maak kennis met LEGO Friends Paisley's Huis (41724)! Bouw en speel in dit kleurrijke huis met meerdere verdiepingen.
Verken de slaapkamer, de badkamer en de keuken.
Geniet van accessoires zoals snacks en fruit en speel gitaar in de tuin.
Met handige startstenen en de LEGO Builder app wordt bouwen eenvoudig.
Ontdek het LEGO Friends universum en creëer eindeloos plezier.
Bestel nu en start de avonturen!

Waar is LEGO Paisley’s huis 41724 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41724
lego insiders punten icoon
337
punten

Kom binnen in het gezellige en kleurrijke huis van Paisley en haar vrienden met de LEGO® Friends Paisley's Huis (41724)! Deze set is ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en biedt een leuke en creatieve speelervaring gevuld met avonturen.

Bouw je weg door het huis van Paisley, waar je haar slaapkamer en badkamer op de bovenste verdieping ontdekt, afneembaar voor gemakkelijke toegang tot de keuken eronder. Geniet van de diverse accessoires die inbegrepen zijn, zoals snacks en fruit om buiten aan de tafel te eten, plus een blikje om te recyclen.

In de tuin vind je een gezellige hoek waar Paisley gitaar speelt en muziek schrijft terwijl ze haar konijn gezelschap houdt. Zelfs het konijntje heeft zijn eigen huisje en een wortel om van te snoepen. Hoe schattig is dat!

Met deze set kunnen jonge bouwers hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen verhalen rondom Paisley en haar vrienden creëren. Deze LEGO set wordt geleverd met handige startstenen, waarmee het bouwproces meer gestroomlijnd wordt. De LEGO Builder app begeleidt jou en je kind bij de bouwervaring in een intuïtieve en leuke manier. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

Kinderen zullen genieten van het verkennen van het LEGO Friends universum, waar ze vrienden kunnen maken en leuke locaties kunnen ontdekken. In januari 2023 wordt het universum zelfs uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties om nog meer avonturen te inspireren!

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industriële normen, dus je kunt er zeker van zijn dat deze set compatibel en makkelijk om mee te bouwen is. En de veiligheid van kinderen staat voorop bij LEGO Friends – alle stenen en onderdelen worden geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Verras je kind met de LEGO Friends Paisley's Huis (41724) speelset en ontdek samen met hen de wereld van LEGO stenen. Deze set is een perfect cadeau voor jonge bouwers die hun verbeeldingskracht en creativiteit willen ontwikkelen. Bestel nu en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.00 (11-03-2024) € 44.99 (18-05-2023) € 36.75

Ook aanbevolen:

foto van lego set41687

Magische kermiskraampjes

foto van lego set41307

Olivia's laboratorium

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.