Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandbuggy plezier 41725

Bouw je eigen strandwereld met de LEGO Friends Strandbuggy plezier (41725) bouwset. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen avonturen beleven met Liann, Zac en hun strandbuggy. De set bevat een koelbox, een golf en zelfs een schattige mopshond en vriendelijke dolfijn. De set is educatief en inspirerend voor jonge bouwers. Bestel hem vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Strandbuggy plezier 41725 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
61
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41725
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je klaar voor een dag vol plezier op het strand? Met de LEGO® Friends Strandbuggy plezier (41725) bouwset kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen avonturen bedenken! Deze speelset bevat alles wat je nodig hebt om een geweldige stranddag na te spelen, inclusief de energieke Liann en de spontane Zac.

Met Lianns enthousiasme en Zar's speelsheid is dit dynamische duo onverslaanbaar. Ze hebben zelfs hun eigen strandbuggy om over het zand te scheuren en een golf om op te surfen. En omdat je op een hete dag wel wat verfrissing kunt gebruiken, hebben ze een koelbox vol lekkernijen, zoals een verfrissend ijsje en een sappige banaan. Maar dat is nog niet alles! Er is ook een schattige mopshond en een vriendelijke dolfijn om de avonturen compleet te maken.

De LEGO Friends Strandbuggy plezier (41725) bouwset is niet alleen ontzettend leuk, maar ook educatief. Kinderen leren bouwen en hun creativiteit te gebruiken terwijl ze spelen met de LEGO stenen en de verschillende accessoires. Bovendien zijn LEGO 4+ sets speciaal ontworpen om jonge bouwers te inspireren en een snelle en boeiende bouwervaring te bieden. De set bevat een handige startsteen, waarmee kinderen gemakkelijk en zelfverzekerd kunnen beginnen met bouwen.

En wil je nog meer plezier beleven? Download dan de LEGO Builder app, die je en je kind begeleidt tijdens het intuïtieve bouwproces. Met de app kun je inzoomen, modellen draaien in 3D, je voortgang bijhouden en zelfs je favoriete sets bewaren!

Maar het avontuur stopt niet bij de strandbuggy plezier set. Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City! In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en spannende nieuwe locaties. Kinderen kunnen vrienden maken, leuke plekken ontdekken en levensechte avonturen naspelen in dit bruisende LEGO Friends universum.

De LEGO Friends Strandbuggy plezier (41725) bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is een leuke verrassing voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Met de 65 kleurrijke en creatieve stukjes kunnen kinderen eindeloze verhalen en avonturen bedenken.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij LEGO. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk te bouwen zijn. De stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Heartlake City en ga op avontuur met Liann, Zac en hun strandbuggy! Bouw je eigen strandwereld en beleef eindeloos plezier met de LEGO Friends Strandbuggy plezier (41725) bouwset. Bestel hem vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41384

Andrea's hartvormige zomerdoos

foto van lego set41338

Stephanie's sportstadion

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.