Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kampeervakantie 41726

Met de LEGO Friends Kampeervakantie set kunnen kinderen vanaf 4 jaar op avontuur gaan en kennismaken met de wereld van LEGO stenen.
Deze set bevat een camper en caravan, accessoires zoals een camera en kampvuur, en twee minipoppetjes.
De set is speciaal ontwikkeld voor beginnende bouwers en kan gebruikt worden met de LEGO Builder app.
Het spelen met LEGO Friends stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen.
De set is gemaakt voor kleine handjes en voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Met de LEGO Friends Kampeervakantie set kunnen kinderen vele uren speelplezier beleven en de wereld van LEGO stenen ontdekken.
Bestel deze set nu!

Waar is LEGO Kampeervakantie 41726 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41726
lego insiders punten icoon
187
punten

Op avontuur met LEGO Friends Kampeervakantie!

Trek eropuit met de LEGO Friends Kampeervakantie (41726) set en laat je kind kennis maken met de wereld van LEGO stenen. Met deze set kan jouw kleine bouwer de camper en caravan naar de perfecte plek in het bos van Heartlake City rijden. Het dak is afneembaar en er zijn diverse accessoires. Kinderen kunnen doen alsof ze foto's maken van een zeldzame vlinder met de camera voordat ze marshmallows gaan roosteren op het kampvuur.

Inspireert beginnende bouwers

De set is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat een startsteen – een stevige basis waarmee kinderen een leuke bouwervaring tegemoet gaan. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het bouwavontuur. De app heeft functies waarmee je kunt inzoomen en modellen kunt draaien in 3D, sets kunt bewaren en je voortgang kunt bijhouden.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City

Kinderen kunnen vrienden maken en leuke locaties ontdekken in het LEGO Friends universum. Het universum waarin creatief spelen en levensechte avonturen naspelen centraal staat. De set wordt geleverd met twee LEGO Friends minipoppetjes: de natuurliefhebbende Autumn en het stadsmeisje Aliya.

Kampeerpret voor jonge bouwers

Met deze set kunnen kinderen de kampeerwereld op een leuke manier ontdekken. De caravan kan aan de auto gekoppeld worden en er zijn verschillende accessoires, waaronder een camera, kampvuur en marshmallows. Zo wordt het elke keer weer een ander avontuur en kunnen kinderen eindeloos blijven spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Een cadeau om de verbeelding te prikkelen

Deze LEGO Friends Kampeervakantie set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een perfect cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die van kamperen en de natuur houden. Het beloont hun verbeeldingskracht en stimuleert hun creativiteit.

Gemaakt voor kleine handjes

De set is ongeveer 7 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed. Het is ontworpen met kleine handjes in gedachten, zodat jouw kleine bouwer de set zonder problemen kan opbouwen en er mee kan spelen.

Intuïtieve instructies

De LEGO Builder app is intuïtief en begeleidt jou en je kind tijdens het bouwavontuur. Met de app kun je inzoomen en modellen draaien in 3D, sets bewaren en je voortgang bijhouden. Zo bouwen jullie samen aan een prachtige vakantieset en beleven jullie samen veel plezier!

Een nieuwe generatie in Heartlake City

Binnenkort wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties om nog meer avonturen te inspireren. Zo blijft het spelen met LEGO Friends nooit saai en ontdekken kinderen elke keer weer nieuwe dingen.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Daarnaast zijn de LEGO Friends stenen en onderdelen getest op veiligheid en voldoen ze aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen zonder zorgen spelen en bouwen met deze set.

Kortom, met de LEGO Friends Kampeervakantie set beleven kinderen vanaf 4 jaar vele uren speelplezier en ontdekken ze spelenderwijs de wereld van LEGO stenen. Bestel deze set nu en laat jouw kleine kampeerliefhebber de mooiste avonturen beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.00 (04-12-2023) € 24.99 (18-05-2023) € 19.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set41433

Feestboot

foto van lego set41447

Heartlake City park

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.