Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autumns huis 41730

LEGO set 41730, Autumn's huis, is een warm en gezellig thuis vol vriendelijkheid en vriendschap.
Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken met deze set, inclusief Autumn, Leo en Aliya.
Het huis heeft veel kamers om te ontdekken, buitenruimte met een telescoop en verrekijker, en accessoires zoals ingrediënten om te bakken.
Met de LEGO Builder app kan de set in 3D worden bekeken en de voortgang worden bijgehouden.
Bestel nu online en geef je kind de kans om zijn verbeelding te ontwikkelen.

Waar is LEGO Autumns huis 41730 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 57.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
853
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41730
lego insiders punten icoon
525
punten

Kom binnen bij Autumns huis, een warm en gezellig thuis vol vriendelijkheid en vriendschap. Deze LEGO® Friends speelset is er voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder om hun fantasie te laten vliegen en hun eigen verhalen te bedenken. Autumn heeft haar vrienden Leo en Aliya uitgenodigd voor een dag vol avontuur en plezier. Samen kunnen ze het nieuwe veulen verzorgen en heerlijke taarten bakken in de keuken.

Met deze set heeft het huis van Autumn zoveel kamers om te ontdekken, waaronder een knusse woonkamer, een eetkamer, een badkamer en Autumns slaapkamer geïnspireerd door de natuur. Er is ook veel buitenruimte, zoals het balkon met een telescoop, een notitieboekje en een verrekijker, waarmee vrienden de vogels in hun tuin kunnen spotten.

Als je kind graag met LEGO bouwt, helpen we hem/haar graag vooruit met ons intuïtieve bouwavontuur. Met onze LEGO Builder app, laat je kind de set in 3D draaien, kun je deze opslaan op een slim apparaat en de voortgang bijhouden.

Met LEGO Friends, kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het Heartlake City universum. Bouw je eigen droomhuis en verbeeld je de spannendste avonturen samen met Autumn, Leo en Aliya. Elk heeft zijn eigen unieke hobby's, accessoires, en interesses die samen voor eindeloos speelplezier zorgen.

De set bevat 4 minipoppetjes en accessoires, waaronder Mia, Daisy de hond, ingrediënten om te bakken, pompoenen, appels, kopjes, voer voor Daisy de schaapshond en meer. Het huis van Autumn is ongeveer 23 cm hoog, 30 cm breed en 9 cm diep.

Geef je kind de kans om zijn creativiteit te uiten en zo zijn verbeelding te ontwikkelen. Deze LEGO Friends speelset is het perfecte cadeau voor een verjaardag, vakantie of zomaar tussendoor. Laat je kind het huis vol vriendschap bouwen en autonoom zijn eigen vrienden verhalen bedenken.

Veiligheid staat bij LEGO op de eerste plaats, alle stenen worden getest op wereldwijde veiligheidscertificeringen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en consistent waardoor ze makkelijk en compatibele stenen zijn waarmee kinderen direct met plezier kunnen bouwen. Sinds 1958 inspireert LEGO kinderen om hun eigen avontuur te creëren.

De LEGO® Friends Autumns huis (41730) is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar om zich onder te dompelen in een vriendelijke en vrolijke wereld vol verbeelding en teamwork. Bestel deze set nu online en geef je kind de kans om zijn dromen waar te maken.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.00 (07-08-2023) € 69.99 (18-05-2023) € 57.64

Ook aanbevolen:

foto van lego set41690

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set41749

Nieuwsbusje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.