Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Internationale school 41731

Ontdek de spannende wereld van de Heartlake Internationale school met LEGO Friends set 41731.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, biedt deze set een scala aan vakken en culturele ervaringen.
Het schoolgebouw heeft klaslokalen, ontspanningsruimtes, een kantine, een ingang met kluisjes, een toilet en een basketbalnet.
Buiten kun je basketbal spelen, skateboarden of fietsen, terwijl binnen spannende activiteiten plaatsvinden.
Maak vrienden, ontdek nieuwe werelden en breng de LEGO Friends wereld tot leven!

Waar is LEGO Heartlake Internationale school 41731 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8219-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
985
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41731
lego insiders punten icoon
750
punten

Ontdek de spannende wereld van de Heartlake Internationale school met deze schat aan LEGO® Friends avonturen. Deze fantastische speelset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een verbazingwekkend scala aan vakken en culturele ervaringen om te ontdekken. Het schoolgebouw bestaat uit klaslokalen, ontspanningsruimtes, een kantine, een ingang met kluisjes, een toilet en een basketbalnet. Maar dat is nog lang niet alles!

Buiten kun je basketbal spelen, skateboarden of fietsen, terwijl binnen de school allerlei spannende activiteiten plaatsvinden. Verzorg Bunsen, de hamster in de klas, of tover de klas om tot een creatieve werkruimte waar je de mooiste kunstwerken maakt. Of ontdek nieuwe werelden op de laptop of neem de microscoop ter hand om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken.

Maar het echte avontuur begint pas wanneer je vrienden maakt met Aliya, Olly, Autumn, juf Malu Hale en Niko en samen nieuwe werelden ontdekt. De set wordt geleverd met alle minipoppetjes en accessoires die je nodig hebt om deze fantastische wereld tot leven te brengen. De LEGO Builder app biedt bovendien een boeiende bouwervaring voor kinderen. Met deze intuïtieve app kun je modellen in 3D draaien, sets opslaan en voortgang bijhouden.

Deze fantastische LEGO® Friends speelset is ontworpen met het oog op veiligheid en kwaliteit. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk om mee te bouwen zijn. De stenen en onderdelen worden bovendien aan strenge testen onderworpen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van de Heartlake Internationale school en beleef urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO® Friends set. Met zoveel nieuwe vakken en culturen om te verkennen, is er altijd wel iets nieuws te leren en te proberen. Dit cadeau-idee voor creatieve kinderen is dan ook een geweldige verrassing voor fantasierijke kinderen vanaf 8 jaar.

Welkom in de nieuwe generatie van Heartlake City! In januari 2023 wordt het LEGO® Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties om nog meer avonturen te inspireren. Mis het dus niet en begin nu met het ontdekken van deze fantastische wereld.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 65.00 (02-10-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 79.26

Ook aanbevolen:

foto van lego set41361

Mia's veulenstal

foto van lego set41092

Stephanie's pizzeria

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.