Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732

De LEGO set 41732 is de Bloemen- en decoratiewinkel in de stad.
Kinderen vanaf 12 jaar kunnen hun ontwerpvaardigheden ontwikkelen met dit modulaire model.
Het kan op verschillende manieren worden ingedeeld en bevat meubels in 3 stijlen en diverse accessoires.
Met 9 personages en 2 huisdieren zijn er eindeloze mogelijkheden voor het bedenken van verhalen.
De LEGO Builder app maakt het bouwproces nog leuker en uitdagender.
Deze set is een perfect cadeau voor kinderen die graag hun eigen appartement willen bouwen en inrichten.
Veiligheid is gegarandeerd, aangezien alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge veiligheidsnormen.


LEGO set 41732 is de Bloemen- en decoratiewinkel in de stad.
Met modulaire opbouw, 3 meubelstijlen en accessoires.
Bevat 9 personages en 2 huisdieren.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Inclusief LEGO Builder app voor extra plezier.
Ideaal cadeau dat voldoet aan veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 159.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
2010
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41732
lego insiders punten icoon
1200
punten

Welkom in de LEGO® Friends Bloemen- en decoratiewinkel in de stad (41732) set! Een wereld vol creativiteit, uitdaging en plezier voor jonge bouwers vanaf 12 jaar die hun ontwerpvaardigheden willen ontwikkelen. Dit modulaire model is verdeeld in 3 delen, zodat kinderen het op verschillende manieren kunnen indelen. Elke winkel en het Adi's appartement hebben hun eigen uitstraling en ze zijn allemaal even verbluffend!

Of je nu houdt van bloemen, interieurdesign, of gewoon van bouwen en creëren, met deze LEGO Friends set kan je al je ideeën tot leven laten komen. Met meubels in 3 stijlen en diverse accessoires, kunnen kinderen creatief aan de slag met het kiezen van meubels voor het lege appartement. En met 9 personages en 2 huisdieren, zijn er talloze mogelijkheden om allerlei verschillende verhalen te bedenken.

Deze set is niet zomaar een blikvanger, maar een speelset waar kinderen hun eigen verhalen kunnen creëren. De nieuwe bewoner Adi heeft hulp nodig bij het inrichten van zijn nieuwe appartement! Help Fiona om bloemen te kweken op het dak van de bloemenwinkel en maak Adi's nieuwe huis prachtig met stijlvolle meubels.

De LEGO Builder app maakt het bouwen nog leuker en uitdagender! Met deze app kunnen bouwfans inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Een intuïtieve app waarmee je je eigen creativiteit naar een hoger niveau kunt tillen.

Deze LEGO® Friends speelset is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 12 jaar die graag hun eigen appartement willen bouwen, inrichten en neerzetten. Het is een kwaliteitsproduct dat voldoet aan strikte industrienormen, waardoor alle LEGO onderdelen consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn.

Veiligheid staat voorop bij LEGO® Friends. Alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kan jij onbezorgd spelen en bouwen.

Kom naar Heartlake City en ontdek een nieuwe generatie van LEGO® Friends! In januari 2023 wordt dit universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties voor nog meer creatieve avonturen. Bouw je eigen wereld en bedenk je eigen verhalen met deze geweldige en inspirerende speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.00 (24-05-2023) € 159.99 (18-05-2023) € 125.54

Ook aanbevolen:

foto van lego set41723

Donutwinkel

foto van lego set41351

Creatieve tuningshop

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.