Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tiny House 41735

Maak kennis met LEGO Friends Tiny House set 41735, perfect voor kinderen vanaf 7 jaar.
Het huis op wielen biedt ruimte aan 3 minipoppetjes en heeft een badkamer, keuken en slaapkamers.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen intuïtief bouwen en hun voortgang bijhouden.
De set bevat ook huisdieren en accessoires voor een nog leuker kampeeravontuur.
Een educatief cadeau voor creatief speelplezier en de liefhebbers van huizen.

Waar is LEGO Tiny House 41735 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 53.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
785
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41735
lego insiders punten icoon
487
punten

Leuke, creatieve avonturen ontstaan in een handomdraai met de LEGO® Friends Tiny House (41735) set, perfect voor kinderen vanaf 7 jaar. Droom weg naar een fantastische kampeerervaring met Leo, Liann en Paisley en hun goddelijke huis op wielen. De auto trekt het tiny house en biedt plaats aan de 3 minipoppetjes. Het huis kan open om een ​​badkamer, keuken en slaapkamers te onthullen. Met het kampvuur kunnen kinderen hun eigen kampeerverhalen naspelen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek Leo's zelfgemaakte snacks, Liann's schetsen van dieren in het mooie bos en Paisley die liedteksten schrijft in de inspirerende omgeving.

Laat je kind kennismaken met de nieuwe manier van bouwen met de LEGO Builder app, die je kind op een intuïtief bouwavontuur meeneemt. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd de voortgang bij.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City! Maak vrienden, ontdek leuke locaties en beleef levensechte avonturen in het LEGO Friends-universum. De Tiny House-set bevat niet alleen het huis op wielen van Leo, Liann en Paisley, maar ook hun huisdieren en tal van accessoires om hun kampeeravontuur nog interessanter te maken. Van bladeren tot water, hooi en snoepjes voor de dieren tot een lamp, mes, kaas, empanadas, worstjes en een pan met een ei, en nog veel meer.

Deze set is niet alleen educatief, het is ook een geweldig cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder, of het nu voor hun verjaardag is, een vakantiecadeau of zomaar tussendoor voor degenen die dol zijn op creatief speelplezier en kampeervakanties, of graag spelen met huizen. Het Tiny House is ca. 13 cm hoog, 18 cm breed en 11 cm diep en is ontworpen voor jonge bouwers.

De instructies zijn eenvoudig te volgen, en de LEGO Builder app is de perfecte gids tijdens het bouwproces. Het begeleidt jou en je kind tijdens het intuïtieve bouwavontuur met functies waarmee je kunt inzoomen en modellen kunt draaien in 3D, sets kunt bewaren en je voortgang kunt bijhouden.

In januari 2023 wordt het LEGO Friends-universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties voor nog meer verhalen en avonturen. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop; LEGO Friends-stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Deze LEGO® Friends Tiny House set is een kwaliteitsproduct dat jonge bouwers de kans geeft om hun creativiteit te uiten en te ontdekken. Al sinds 1958 is LEGO een iconisch speelgoedmerk dat generaties verbindt. De Tiny House set is de perfecte manier om je kind te introduceren in de wereld van LEGO en om geweldige kampeeravonturen te beleven.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 45.00 (07-08-2023) € 64.99 (18-05-2023) € 53.75

Ook aanbevolen:

foto van lego set41366

Olivia's Cupcake Café

foto van lego set41103

Popster Opnamestudio

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.