Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingscentrum op zee 41736

Dit LEGO® Friends Reddingscentrum op zee (41736) speelgoed is perfect voor dierenvrienden van 7 jaar en ouder. Met 3 minipoppetjes, zeeotters, een zeepaardje en een zeeschildpad, evenals accessoires om zeedieren te verzorgen en te behandelen, kun je spannende reddingsmissies op zee naspelen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun eigen creaties bouwen en de LEGO Friends wereld verkennen. Deze set is een geweldige toevoeging aan elke LEGO-collectie.

Waar is LEGO Reddingscentrum op zee 41736 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
376
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41736
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben je dol op zeedieren en houd je van avontuur? Dan is het LEGO® Friends Reddingscentrum op zee (41736) speelgoed zeker iets voor jou! Deze geweldige set is speciaal ontworpen voor dierenvrienden van 7 jaar en ouder en bevat alles wat je nodig hebt om een spannende reddingsmissie op zee na te spelen.

Met deze set krijg je niet alleen 3 minipoppetjes, maar ook 2 schattige zeeotters, een zeepaardje en een zeeschildpad. Daarnaast bevat de set tal van accessoires, waaronder een reddingsvest, zuigfles, walkietalkie, schatkist, camera, computer, microscoop, injectiespuit en zelfs een röntgenapparaat. Hiermee kun je de zeedieren verzorgen, wassen en zelfs hun gezondheid controleren. Hoe cool is dat?

Het avontuur begint wanneer je de waterscooter aanlegt bij de steiger en het reddingscentrum betreedt. Je kunt de otters wassen, röntgenfoto's maken en ze voeren. Daarna help je de otters om naar het rehabilitatiegebied te glijden, waar ze kunnen herstellen en weer gezond worden. En het beste van alles? Als de otters beter zijn, kunnen ze weer terug naar de zee zwemmen. Geweldig, toch?

Maar er is nog meer! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Met deze app kunnen ze inzoomen, hun modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Zo kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke reddingscentrum op zee creëren.

Maar dat is nog niet alles. In de nieuwe LEGO Friends wereld kun je de volgende generatie in Heartlake City ontmoeten. Hier kun je je interesses verkennen en avonturen beleven met een diverse groep personages. Kortom, er valt zoveel te ontdekken en te beleven in deze spannende LEGO Friends wereld!

Het LEGO® Friends Reddingscentrum op zee is niet alleen geweldig om cadeau te doen aan dierenliefhebbers, maar ook aan iedereen die dol is op avontuur en het bouwen van zijn eigen unieke creaties. Met deze set kun je je fantasie de vrije loop laten en je eigen verhalen bedenken. Bovendien is het LEGO® Friends Reddingscentrum op zee ongeveer 23 cm hoog, 20 cm breed en 19 cm diep, dus het past perfect in elke LEGO-collectie.

En weet je wat het beste is? Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO® Friends, dus je kunt met een gerust hart spelen en bouwen.

Kortom, het LEGO® Friends Reddingscentrum op zee (41736) speelgoed is de perfecte aanvulling op je LEGO-collectie. Het biedt eindeloos speelplezier, stimuleert je creativiteit en brengt de spannende wereld van reddingsoperaties op zee tot leven. Wacht niet langer en duik in dit avontuur met zeedieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41353

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set41424

Jungle reddingsbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.