Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandpretpark 41737

De LEGO® Friends Strandpretpark set (41737) is perfect voor oudere kinderen vanaf 12 jaar die graag problemen oplossen en hun bouwvaardigheden willen testen. Met leuke details en LEGO Technic elementen kan dit indrukwekkende model bewegen en realistisch gemaakt worden. Met verschillende attracties en 4 LEGO Friends personages biedt deze set urenlang speelplezier. Met de LEGO Builder app en een hoogte van 27 cm is dit ook een ideaal cadeau. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Strandpretpark 41737 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1348
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41737
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij klaar voor een bouwuitdaging vol plezier en leuke details? Dan is de LEGO® Friends Strandpretpark set (41737) perfect voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor oudere kinderen vanaf 12 jaar die graag problemen oplossen en hun bouwvaardigheden willen testen. Met LEGO Technic elementen kun je dit indrukwekkende model laten bewegen en extra realistisch maken.

Wat zit er allemaal in deze geweldige set? Een attractie met een dubbele draaifunctie, een golfmachine met een bewegende surfer en een schietspel waarbij de 2 rijen doelen heen en weer bewegen. Hiermee ben je urenlang zoet en kun je verschillende speelscenario's bedenken. De set bevat ook 4 personages, namelijk LEGO Friends personages Zac, Nova, Dia en Charli. Met de alternatieve hoofden voor Zac en Nova kun je zelfs hun gezichtsuitdrukkingen veranderen om een verhaal te vertellen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kun je genieten van een interactief bouwavontuur. Zoom in en draai je modellen in 3D, sla je voortgang op en houd alles bij. De app is eenvoudig en intuïtief, dus zelfs als je nog niet zoveel ervaring hebt met bouwen, kun je snel aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwikkel nieuwe vaardigheden terwijl je bouwt.

Deze LEGO Friends Strandpretpark set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, het is ook een perfect cadeau! Verras een vriend of vriendin voor zijn of haar verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Deze bouw- en speelset is geschikt voor jongeren en volwassenen die graag hun bouwvaardigheden willen verbeteren. Met een hoogte van ongeveer 27 cm, een breedte van 37 cm en een diepte van 33 cm is het Strandpretpark indrukwekkend en zal het zeker de aandacht trekken.

Bouwen met LEGO is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Met deze set ontwikkel je probleemoplossende vaardigheden en stimuleer je je creativiteit. LEGO staat al sinds 1958 bekend om zijn kwaliteitsproducten die voldoen aan strikte industrienormen. Alle onderdelen zijn consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen. De veiligheid staat voorop, dus je kunt met een gerust hart spelen.

En er is goed nieuws voor alle LEGO Friends fans! In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Dus blijf op de hoogte en bereid je voor op nog meer verhalen en avonturen in Heartlake City.

Kortom, met de LEGO Friends Strandpretpark set (41737) ben je verzekerd van urenlang speelplezier en een uitdagend bouwavontuur. Verbeter je bouwvaardigheden, ontdek nieuwe speelscenario's en laat je fantasie de vrije loop. Bestel deze set vandaag nog en beleef eindeloos bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41731

Heartlake Internationale school

foto van lego set41446

Heartlake City dierenkliniek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.