Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aliya's kamer 41740

Bouw en speel met de LEGO® Friends Aliya's kamer (41740) set! Verzin je eigen verhaal in Aliya's slaapkamer, samen met Aliya, Paisley en het schattige hondje Aira.
Pas de kamer aan met een bureau, draaistoel, filmscherm, bedden en diverse accessoires.
Ontdek nieuwe avonturen in Heartlake City! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Aliya's kamer 41740 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
209
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41740
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de slaapkamer van Aliya, waar alles draait om creativiteit en verbeelding! Met de LEGO® Friends Aliya's kamer (41740) bouwset kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun eigen verhaal verzinnen en hun fantasie de vrije loop laten. Samen met Aliya en Paisley kunnen ze leuke logeerverhalen bedenken en de wereld van Heartlake City verkennen.

Deze speelset is een geweldig cadeau voor kinderen die graag bouwen en spelen. Het bevat 2 minipoppetjes – Aliya en Paisley – en het schattige hondje Aira. Kinderen kunnen de kamer veranderen en aanpassen aan hun eigen verhaal. Inclusief bureau, draaistoel, filmscherm, bedden en diverse accessoires zoals werkstukken, hondenspeeltjes, een laptop, boek, telefoon, lamp en een trofee. De kamer weerspiegelt Aliya's leergierige aard en bevat schriften waarin ze samen met Paisley verhalen schrijft tijdens hun logeerpartij. Maar kijk uit! Er is ook een werkstuk waar Aliya een onvoldoende voor kreeg en dat ze onder haar stapel tienen heeft verstopt. Misschien kan Paisley haar helpen om niet zo hard voor zichzelf te zijn.

Als het tijd is om te ontspannen, kunnen kinderen films kijken op het grote scherm of spelen met Aliya's puppy en zijn accessoires. De set wordt geleverd met eenvoudige en intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app. Kinderen kunnen inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Het LEGO Friends universum groeit voortdurend, en in januari 2023 worden nieuwe personages en locaties toegevoegd om nog meer avonturen te inspireren. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk te bouwen zijn. LEGO Friends stenen en onderdelen worden ook getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus, geef deze LEGO® Friends Aliya's kamer (41740) bouw- en speelset een plekje in je slaapkamer en bouw je eigen fantasievolle verhaal. Prikkel je verbeelding, maak nieuwe vrienden in Heartlake City en ontdek spannende avonturen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, deze LEGO set is de perfecte mix van plezier en leren. Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (02-10-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set41739

Lianns kamer

foto van lego set41403

Mia's speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.