Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Honden reddingsvoertuig 41741

De LEGO® Friends Honden reddingsvoertuig (41741) bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.
Met deze set kunnen kinderen hun redder-in-nood vaardigheden ontwikkelen en voor de schattige hond, Pickle, zorgen.
De set bevat een afneembaar dak, een hondenbad, werkbank, borstel, zeep, prullenbak, poep, water en voer.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden ontwikkelen.
Deze set biedt educatieve waarde, stimuleert rollenspel en is gemaakt van hoogwaardige, veilige materialen.
Ontdek binnenkort meer nieuwe avonturen en sets in het LEGO® Friends universum.

Waar is LEGO Honden reddingsvoertuig 41741 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
300
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41741
lego insiders punten icoon
225
punten

Bij LEGO® Friends weten we als geen ander dat jij dol bent op je huisdieren en daarom hebben we een geweldige nieuwe set gemaakt: de LEGO® Friends Honden reddingsvoertuig (41741) bouwset! Met deze set kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun redder-in-nood vaardigheden ontwikkelen en hun eigen verhalen beleven terwijl ze voor de schattige hond, Pickle, zorgen.

Het avontuur begint wanneer Nova langsloopt en de pup zijn koppie uit de kartonnen doos steekt. Ze belt snel het reddingscentrum en voor je het weet, verandert de truck in een mobiel reddingscentrum met alles wat je nodig hebt om Pickle te verzorgen. Het dak van de truck is afneembaar en binnenin vind je alles wat je nodig hebt: een hondenbad, werkbank, borstel, zeep, prullenbak, poep, water en voer, plus wielen om Pickle te helpen lopen. Bovendien kan je door middel van het veranderen van Nova's gezichtsuitdrukking, een lach op het gezicht van Nova toveren.

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Ze kunnen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo worden ze echte bouwexperts en ontwikkelen ze hun creatieve vaardigheden.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City! Ontdek samen met je LEGO Friends nieuwe personages en leuke locaties waar je creatief kunt spelen en levensechte avonturen kunt naspelen. Hier worden vriendschappen voor het leven gesloten en beleef je samen de mooiste avonturen.

Deze LEGO® Friends Honden reddingsvoertuig set is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fantasierijke kinderen vanaf 6 jaar. Het is niet alleen leuk speelgoed, maar biedt ook educatieve waarde. Door middel van spelen en bouwen, ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden en creativiteit.

De set bevat 2 minipoppetjes, inclusief die van Nova en dr. Marlon, plus een hondenfiguur. Door middel van deze figuren kunnen kinderen levensecht rollenspel spelen en hun eigen verhalen creëren. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen dierenreddingsmissies bedenken.

Bij LEGO® staat veiligheid voorop. Onze stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo weet je zeker dat jouw kinderen veilig kunnen spelen met onze sets.

De reddingstruck is ca. 11 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en biedt genoeg ruimte om voor Pickle te zorgen. Deze LEGO® Friends Honden reddingsvoertuig set is gemaakt om mee te spelen en alles wat je nodig hebt om voor de hond te zorgen is aanwezig. Dierenliefhebbers vanaf 6 jaar zullen het redden van deze schattige pup geweldig vinden!

Tot slot: LEGO® is een kwaliteitsproduct. Al onze onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Zo weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit in handen hebt en dat je hier nog lang plezier van zult hebben.

In januari 2023 wordt het LEGO® Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties om nog meer avonturen te inspireren. Houd ons in de gaten voor meer informatie en nieuwe sets!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.00 (03-10-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 24.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set41354

Andrea's hartvormige doos

foto van lego set41102

LEGO® Friends Adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.