Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kapper 41743

De LEGO® Friends Kapper (41743) is een leuke set voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bouw samen met je vrienden de kapsalon van Nadia en help Paisley met het vinden van haar ideale kapsel.
De set wordt geleverd met 3 minipoppetjes en accessoires om de kapsalon in te richten.
Kinderen kunnen ook genieten van de LEGO Builder app voor een eenvoudig bouwavontuur.
Bestel vandaag nog en beleef de leukste avonturen in Heartlake City.

Waar is LEGO Kapper 41743 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
401
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41743
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap binnen in de wondere wereld van Heartlake City en beleef samen met je vrienden de leukste avonturen in de LEGO® Friends Kapper (41743). Deze set is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van creatieve verhalen en rollenspellen. Bouw samen met je vrienden de kapsalon van Nadia en help Paisley om haar ideale kapsel te vinden.

Paisley is een verlegen meisje en maakt zich zorgen over haar bezoek aan de kapper. Gelukkig is haar vriend Olly er om haar gerust te stellen. Kinderen kunnen het verhaal naspelen terwijl de vrienden naar Nadia's kapsalon gaan om Paisley's nieuwe look te creëren. Er zijn ruimtes voor wassen en stylen, een kauwgomballenautomaat, een parkeerplaats voor scooters en een bankje buiten. Als Paisley klaar is, kunnen kinderen haar kapsel en gezichtsuitdrukking veranderen.

Deze leuke LEGO® Friends Kapper set (41743) wordt geleverd met 3 minipoppetjes: Paisley, Olly en Nadia, de kapsalon met een gedetailleerde binnen- en buitenkant, plus Olly's scooter en een bankje in het park. Met accessoires waaronder planten, haarproducten, geld, een kauwgomballenautomaat, een reclamebord, een warmtelamp en een bezem kan de set volledig naar wens worden ingericht.

Maar dat is nog niet alles, kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Ontdek intuïtieve bouwinstructies in de app waar kinderen kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien in 3D, hun voortgang kunnen bijhouden en sets kunt opslaan terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

De LEGO® Friends Kapper set (41743) is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen van 6 jaar en ouder die graag een kapsalon willen bouwen en ermee spelen. De kapsalon is ca. 14cm hoog, 25 cm breed en 9 cm diep en kan volledig naar eigen inzicht worden ingericht.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij LEGO®. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn: dat is al zo sinds 1958. LEGO® Friends stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dit is slechts het begin van een spannend avontuur in het LEGO® Friends universum. In januari 2023 wordt het universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties voor nog meer verhalen en avonturen. Bouw je eigen wereld en ontdek al het moois dat LEGO® Friends te bieden heeft.

Met de LEGO® Friends Kapper (41743) kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en eindeloos spelen en bouwen. Verken alle mogelijkheden en ontdek de wondere wereld van Heartlake City. Bestel jouw LEGO® Friends Kapper set vandaag nog en beleef samen met je vrienden de leukste avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.00 (11-03-2024) € 44.99 (18-05-2023) € 37.05

Ook aanbevolen:

foto van lego set41029

Stephanie's lammetje

foto van lego set41348

Onderhouds- en reparatietruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.