Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sportcentrum 41744

Het LEGO Friends Sportcentrum (set 41744) is een geweldig cadeau voor sportieve kinderen vanaf 8 jaar. Met een veelzijdig sportveld, fitnessruimte, klimwand en kleedkamer kunnen kinderen hun eigen sportverhalen bedenken. De set bevat 4 minipoppetjes en diverse accessoires voor urenlang speelplezier. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun eigen LEGO wereld bouwen. Het LEGO Friends Sportcentrum voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is perfect voor rollenspel en creatief spel.

Waar is LEGO Sportcentrum 41744 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
832
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41744
lego insiders punten icoon
712
punten

Klaar voor een sportieve uitdaging? Ontmoet het LEGO® Friends Sportcentrum (41744)! Deze te gekke set is speciaal ontworpen voor sportieve kinderen vanaf 8 jaar en zit boordevol plezier en avontuur. Met 4 minipoppetjes en een scala aan accessoires kunnen kinderen hun eigen sportverhalen bedenken en de personages echt laten spelen.

In het LEGO Friends Sportcentrum vind je een veelzijdig sportveld dat kan worden aangepast voor verschillende sporten. Verwissel de doelen en netten en je hebt binnen no-time een tennis- of basketbalveld! Trakteer jezelf op een voetbaltraining en oefen je balaanname en schiettechnieken. Of neem een basketbal en oefen je worpen op de basketbalring. Het sportcentrum is uitgerust met een scorebord en een handige opbergplek voor al je ballen.

Maar het plezier houdt niet op bij de sportvelden. Binnen vind je een fitnessruimte waar je kunt werken aan je kracht en conditie, een klimwand om je klimvaardigheden te testen en een kleedkamer om je om te kleden voor de volgende sportactiviteit. Het LEGO Friends Sportcentrum is de perfecte plek om al je sportieve dromen waar te maken!

En er is nog meer goed nieuws! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen genieten van een intuïtief bouwavontuur. Zoom in, draai de modellen in 3D en sla je voortgang op terwijl je je eigen LEGO wereld bouwt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar dat is nog niet alles. Het LEGO Friends universum breidt zich uit met een nieuwe generatie in Heartlake City! Ontmoet een diverse groep personages en stimuleer kinderen om hun interesses te ontdekken in deze spannende LEGO Friends wereld. Ga de uitdaging aan en beleef eindeloos speelplezier met het LEGO Friends Sportcentrum.

De set bevat 4 minipoppetjes, waaronder Niko, Leo, Ivana en Hanna. Elk met hun eigen persoonlijkheid en talenten. De accessoires zijn divers en zorgen voor nog meer speelplezier. Denk aan een luidspreker voor de muziek tijdens de training, een EHBO-doos voor als er iets misgaat, een helm voor de veiligheid, medailles voor de winnaars, een bloedsuikermeter voor de gezondheidsbewuste sporter, trofeeën om je prestaties te vieren, waterflessen om gehydrateerd te blijven en zelfs rode en gele kaarten voor een serieus potje voetbal. En dat is nog niet alles! Er zijn ook verschillende maten ballen, een föhn en nog veel meer.

Het LEGO Friends Sportcentrum is niet alleen een geweldig cadeau voor sportieve fans, maar ook voor jonge bouwers. De set is ca. 20 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep en is daarmee perfect voor urenlang speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen sportwereld!

Bij LEGO staat veiligheid altijd voorop. Alle LEGO Friends stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van sport en plezier met het LEGO Friends Sportcentrum. Bestel vandaag nog en begin aan jouw sportieve avontuur!

Keywords: LEGO, Friends, Sportcentrum, set 41744, sport, spelen, plezier, bouwen, sportveld, fitnessruimte, klimwand, kleedkamer, minipoppetjes, accessoires, LEGO Builder app, bouwavontuur, Heartlake City, personages, diverse groep, rollenspel, cadeau, jongebouwers, creatief spel, kwaliteitsproduct, veiligheid.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41352

De grote racedag

foto van lego set41414

Emma's zomerspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.