Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autumns paardenstal 41745

De LEGO Friends Autumns paardenstal (41745) is het perfecte cadeau voor paardenliefhebbers vanaf 7 jaar. Met minipoppetjes van Autumn en Aliya, 2 paardenfiguren en accessoires om voor de paarden te zorgen, kunnen kinderen eindeloos spelen. De set heeft een gezellige keuken en slaapgedeelte. Kinderen kunnen ook de LEGO Builder app gebruiken voor nog meer speelplezier. De paardenstal is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en is een prachtig pronkstuk in elke kinderkamer. De LEGO Friends Autumns paardenstal is een kwaliteitsproduct en voldoet aan strikte veiligheidsnormen. Bestel de set vandaag nog en breng Heartlake City tot leven!

Waar is LEGO Autumns paardenstal 41745 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
545
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41745
lego insiders punten icoon
472
punten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor paardenliefhebbers vanaf 7 jaar? Dan is de LEGO Friends Autumns paardenstal (41745) de perfecte keuze! Met deze bouwbare speelset kunnen kinderen hun eigen paardenstal creëren en eindeloos speelplezier beleven.

De set wordt geleverd met minipoppetjes van Autumn en Aliya, 2 paardenfiguren en allerlei accessoires om voor de paarden te zorgen. Kinderen kunnen de paarden borstelen, voeren en zelfs voor de koets spannen voordat ze op avontuur gaan. Autumn en Aliya hebben heel verschillende persoonlijkheden, maar ze zijn de beste vrienden en beleven samen de leukste avonturen.

Boven de stal is er een gezellige keuken en een slaapgedeelte met hooibedden. Precies waar iedere paardenliefhebber van droomt! De paardenstal is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een prachtig pronkstuk in elke kinderkamer.

Maar er is nog meer speelplezier! Kinderen kunnen gebruik maken van de LEGO Builder app, waarmee ze hun modellen in 3D kunnen draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang bij kunnen houden. Zo kunnen ze hun bouwavontuur naar een hoger niveau tillen.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City! Hier kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. Of je nu een ervaren bouwer bent of net begint, deze set biedt plezier voor alle leeftijden.

De paardenstal is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar. Met de bijgeleverde accessoires zoals een hooivork, schop, borstel, emmer en een hamer om de hoefijzers te controleren, leren kinderen spelenderwijs hoe ze voor paarden kunnen zorgen. Ze kunnen zelfs de paarden laten springen over een hindernis en samen met Autumn en Aliya op een avontuurlijke rit gaan.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een paardenliefhebber? Deze bouwbare paardenstal is het perfecte cadeau voor elke ruiter of dierenliefhebber van 7 jaar of ouder. Met een hoogte van ongeveer 19 cm, een breedte van 28 cm en een diepte van 14 cm is het de ideale speelset om mee te spelen en te pronken.

Bovendien is de LEGO Friends Autumns paardenstal gemaakt voor jonge bouwers. Met behulp van de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen inzoomen, modellen draaien in 3D en hun voortgang bijhouden. Zo kunnen ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen terwijl ze bouwen aan hun eigen creaties.

Het LEGO Friends universum wordt in januari 2023 uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Dit betekent dat er nog meer verhalen en avonturen te beleven zijn in Heartlake City. Blijf op de hoogte van de nieuwste sets en breid je LEGO Friends collectie uit!

Als je kiest voor LEGO, kies je voor kwaliteitsproducten. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk te bouwen zijn. Al sinds 1958 staat LEGO bekend om zijn hoge kwaliteit en eindeloos speelplezier.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle LEGO Friends stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je kinderen veilig kunnen spelen met deze LEGO Friends Autumns paardenstal.

Dus waar wacht je nog op? Geef je paardenliefhebber het perfecte cadeau met de LEGO Friends Autumns paardenstal! Laat ze hun eigen paardenstal bouwen, avonturen beleven en creatief bezig zijn met deze uitgebreide speelset. Bestel de set vandaag nog en breng de wereld van Heartlake City tot leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41409

Emma's winkelspeelkubus

foto van lego set41436

Olivia's junglespeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.