Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardentraining 41746

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Friends Paardentraining 41746 bouwset! Deze set bevat minipoppetjes van Aliya en Mia, 2 paardenfiguren en allerlei leuke accessoires. Bouw je eigen speelgoedpaardenstal en beleef eindeloos speelplezier. De set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en is perfect te combineren met andere LEGO Friends sets. Haal deze bouwset nu in huis en beleef geweldige avonturen in Heartlake City!

Waar is LEGO Paardentraining 41746 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41746
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je gek op paarden en dierenverzorging? Hou je ervan om je fantasie de vrije loop te laten en wil je graag je eigen avonturen bedenken? Dan is de LEGO® Friends Paardentraining 41746 bouwset echt iets voor jou! Met deze speelgoedset kan je niet alleen leren bouwen, maar ook eindeloos plezier beleven met het verzorgen en trainen van paarden.

In deze set vind je minipoppetjes van Aliya en Mia, evenals 2 paardenfiguren en allerlei leuke accessoires om creatief mee te spelen. Je kan doen alsof Aliya en Mia vrienden worden dankzij hun gedeelde liefde voor paarden. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk geweldige avonturen!

De LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen voor een snelle en leuke bouwervaring. De set bevat een handige startsteen, een stevige basis waarop je de scène kan bouwen. En als je wat extra hulp nodig hebt, kan je de LEGO Builder app gebruiken om jou en je kind te begeleiden tijdens het bouwproces. Zoom in, draai de modellen in 3D en houd de voortgang bij terwijl je bouwt. Het is superleuk en makkelijk!

Welkom in de volgende generatie Heartlake City. Hier kan je vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef uren speelplezier!

Deze LEGO® Friends Paardentraining 41746 bouwset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is de ideale manier om kinderen te inspireren om de wereld van paardenverzorging te verkennen. Met deze set kan je je eigen speelgoedpaardenstal bouwen en allerlei leuke avonturen beleven.

De set bevat 2 minipoppetjes, Aliya en Mia, evenals een paard, een veulen en diverse accessoires. Met deze accessoires kan je allerlei fantasierijke rollenspellen bedenken. Denk aan hindernissen, paardenpoep, hooi, een zadel, een verrekijker, een hark, een emmer, shampoo, een appel, een wortel, een trofee en een cap voor Aliya. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef geweldige avonturen!

Deze LEGO® Friends speelset is niet zomaar een bouwset, maar ook een speciale verrassing. Het is het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of elke andere gelegenheid. Kinderen vanaf 4 jaar die van bouwen en spelen houden, zullen er dol op zijn!

De paardenstal in deze set heeft een hoogte van ongeveer 12 cm, een breedte van 19 cm en een diepte van 11 cm. Het is een compacte, maar zeer gedetailleerde speelset die perfect is om te combineren met andere LEGO Friends sets.

Deze set bevat een handige startsteen en snelstartelementen, zodat kinderen vol zelfvertrouwen kunnen beginnen met bouwen. De instructies zijn intuïtief en gemakkelijk te volgen. Maar als je toch wat extra hulp nodig hebt, kan je altijd de LEGO® Builder app gebruiken. Deze app begeleidt jou en je kind tijdens het bouwavontuur en biedt leuke functies zoals inzoomen en modellen draaien in 3D. Ook kan je je voortgang bijhouden en sets bewaren. Superhandig!

En er is nog meer goed nieuws. In januari 2023 wordt het LEGO® Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Dit betekent nog meer verhalen en avonturen om te beleven. Blijf dus op de hoogte en blijf bouwen!

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop. Alle onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk te bouwen zijn. Dat is al zo sinds 1958. Bovendien staat veiligheid altijd voorop. Alle LEGO® Friends stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kan dus met een gerust hart spelen en bouwen!

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO® Friends Paardentraining 41746 bouwset in huis en begin met bouwen, verzorgen en trainen van je eigen paarden! Beleef geweldige avonturen in Heartlake City en laat je fantasie de vrije loop. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41726

Kampeervakantie

foto van lego set41447

Heartlake City park

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.