Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City Gemeenschappelijke keuken 41747

Maak kennis met de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747), een speelset vol avontuur en creativiteit. Maak heerlijke gerechten met de overvloed aan ingrediënten en accessoires, en ontspan op het gezellige zitgedeelte of dakterras. Download de LEGO Builder app voor een leuke en gemakkelijke bouwervaring. Combineer deze set met het Heartlake City Buurtcentrum (41748) voor oneindig speelplezier. Perfect cadeau voor kinderen die van koken houden. Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Heartlake City Gemeenschappelijke keuken 41747 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
695
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41747
lego insiders punten icoon
525
punten

Welkom in de enige echte Heartlake City Gemeenschappelijke keuken! Ben jij een kleine chef-kok van 8 jaar of ouder en houd je ervan om heerlijke avonturen te bedenken in de keuken? Dan is de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) perfect voor jou!

Stap binnen in de wereld van Leo, zijn zusje Alba en hun oma en ontdek hun bijzondere relatie. Leo is dol op koken en staat altijd klaar om nieuwe kooktechnieken te leren. Met deze speelset kun jij nu ook nieuwe dingen ontdekken! De set wordt geleverd met een overvloed aan ingrediënten en accessoires, zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. In de voorraadkast vind je alle benodigdheden, de koelkast houdt je ingrediënten vers en de gootsteen zorgt voor een plek om alles schoon te maken. Op het fornuis kun je de lekkerste gerechten bereiden in de pannen en met de tortillapers maak je de perfecte wraps. En als je even wilt uitrusten na al dat koken, kun je buiten plaatsnemen op het gezellige zitgedeelte of relaxen op het dakterras.

Maar het wordt nog leuker! Download de LEGO Builder app en geniet van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Met de app kun je inzoomen en je modellen in 3D draaien. Je kunt je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Bouwen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

De Heartlake City Gemeenschappelijke keuken is onderdeel van de volgende generatie in Heartlake City. Hier kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. Zorg ervoor dat je de set combineert met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748, apart verkrijgbaar) om eindeloze speelmogelijkheden te creëren, geïnspireerd op de vriendschappen in je buurt.

Deze geweldige bouw- en speelset is het perfecte cadeau voor kinderen die van koken en keukentje spelen houden. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor is, met deze set zorg je voor urenlang speelplezier.

De Heartlake City Gemeenschappelijke keuken heeft een hoogte van ongeveer 22 cm, een breedte van 22 cm en een diepte van 17 cm. De perfecte afmetingen om te spelen en te pronken met je creaties!

En we hebben goed nieuws voor alle ouders: de LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop en daarom worden LEGO Friends stenen en onderdelen uitvoerig getest op het gebied van sterkte en duurzaamheid. Daarbij worden ze onderworpen aan ontelbare tests, zoals gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren. Zo kunnen we er zeker van zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

En dit is nog maar het begin! In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en locaties. Blijf op de hoogte van alle nieuwe verhalen en avonturen die Heartlake City te bieden heeft!

Bestel nu de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) en ontdek de magie van koken en spelen in Heartlake City. Laat je inspireren, ontdek nieuwe kooktechnieken en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige speelset. Bestel snel en begin vandaag nog met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41314

Stephanies huis

foto van lego set41332

Emma's kunstkraam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.