Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City Buurtcentrum 41748

Het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748) biedt eindeloos speelplezier voor kinderen vanaf 9 jaar. Ontdek verschillende verdiepingen, zoals een muziekruimte, kunstatelier en relaxgedeelte. Maak kennis met personages zoals Stephanie, de burgemeester van Heartlake City. Combineer de set met de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) en gebruik de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Ontdek de nieuwe generatie van LEGO Friends en beleef avonturen in Heartlake City!

Waar is LEGO Heartlake City Buurtcentrum 41748 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1513
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41748
lego insiders punten icoon
1125
punten

Welkom in het bruisende hart van Heartlake City: het LEGO® Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748)! Ben jij klaar voor een creatief avontuur boordevol plezier? Kinderen vanaf 9 jaar kunnen hier al hun favoriete hobby's ontdekken. Dit bouw- en speelset biedt eindeloze mogelijkheden en stimuleert de verbeelding van jonge bouwers.

Laat je inspireren door de verschillende verdiepingen van het gebouw, die op verschillende manieren kunnen worden ingedeeld. Betreed de muziekruimte en ontmoet songwriter Paisley, die hier haar hart heeft verloren aan melodieën en teksten. Naast haar bevindt zich de opnamestudio, waar je Olly kunt vinden. Hij brengt graag zijn tijd door tussen de instrumenten en knoppen, op zoek naar het perfecte geluid. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het kunstatelier, waar de artistieke Liann zich helemaal thuis voelt. Hier kan ze haar creativiteit de vrije loop laten gaan en de mooiste kunstwerken maken.

In het relaxgedeelte van het buurtcentrum vinden we Nova en Zac, twee fanatieke gamers. Ze genieten hier van hun favoriete spelletjes en dagen elkaar uit voor een spannende wedstrijd. Maar ze zijn niet de enige bewoners van het buurtcentrum. Pickle, de schattige hond, is ook altijd van de partij en zorgt voor extra gezelligheid.

De set wordt geleverd met maar liefst 6 minipoppetjes, zodat je je eigen avonturen kunt bedenken. Ontmoet Stephanie, een van de originele Friends personages, die nu volwassen is geworden en burgemeester van Heartlake City is. Met haar positieve energie en enthousiasme inspireert ze de jongere generatie en zorgt ze ervoor dat het buurtcentrum bruist van activiteit.

Combineer het buurtcentrum met de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) en breid je verhalen nog verder uit. Samen kunnen de Friends genieten van heerlijke maaltijden, koffiedates en gezellige gesprekken.

Maar wat dit buurtcentrum echt bijzonder maakt, is de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen genieten van een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen inzoomen op hun modellen en ze in 3D draaien, hun voortgang bijhouden en sets opslaan. Zo kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten gaan en hun eigen bouwvaardigheden ontwikkelen.

Stimuleer de ontdekkingsreis van kinderen met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum. Hier kunnen ze hun interesses verkennen en nieuwe hobby's uitproberen. Deze nieuwe LEGO Friends wereld is gevuld met diverse personages, die de volgende generatie vertegenwoordigen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen verhalen en avonturen in Heartlake City.

Dit LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum is het perfecte cadeau voor fantasierijke kinderen. Of het nu een verjaardag is of gewoon zomaar tussendoor, met deze set kunnen ze hun eigen buurthuis bouwen en aanpassen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en biedt eindeloos speelplezier.

Het buurtcentrum heeft een indrukwekkend formaat van ongeveer 41 cm hoog, 23 cm breed en 28 cm diep. Hierdoor is er voldoende ruimte om al je favoriete hobby's tot leven te brengen.

Als kwaliteitsproduct voldoet deze LEGO Friends set aan de strengste industrienormen. Al sinds 1958 staan LEGO onderdelen bekend om hun consistentie, compatibiliteit en gebruiksgemak. Bovendien worden alle LEGO Friends stenen en onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten van hun bouw- en speelervaring.

Ontdek de nieuwe generatie in Heartlake City! In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Zo zijn er nog meer verhalen en avonturen te beleven. Van het Heartlake City Buurtcentrum tot de Gemeenschappelijke keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij klaar om je creativiteit te ontdekken en je eigen verhalen te creëren in het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum? Kom naar Heartlake City en laat je verrassen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41086

Dierenambulance

foto van lego set41434

Andrea's junglespeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.