Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingsvliegtuig op zee 41752

Ben jij een creatieveling die dol is op verhalen? Dan is de LEGO Friends Reddingsvliegtuig op zee (41752) set echt iets voor jou! Deze set biedt eindeloze ontdekkingen en avonturen met een bouwbaar reddingsvliegtuig, twee minipoppetjes en accessoires. Combineer het met andere LEGO Friends sets voor nog meer reddingsavonturen op zee! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Reddingsvliegtuig op zee 41752 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
203
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41752
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een creatieveling die dol is op verhalen? Dan is de LEGO® Friends Reddingsvliegtuig op zee (41752) set echt iets voor jou! Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en biedt eindeloze ontdekkingen en avonturen.

In deze geweldige set vind je niet alleen 2 minipoppetjes, maar ook een walvis en talloze accessoires. De hoofdrolspelers, Zac en zijn mentor, hebben je hulp nodig om een beloega-walvis te redden die vastzit. Met het bouwbare reddingsvliegtuig, dat 2 zitplaatsen en een opbergruimte heeft, vliegen Zac en zijn mentor naar de plek waar de walvis in de problemen zit.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set hoort ook een prachtig strandtafereel met Zacs paddleboard en verstelbare onderdelen, zodat je de onfortuinlijke walvis kunt bevrijden. Zo kun je je eigen reddingsmissies bedenken en naspelen.

Maar er is nog meer! Met behulp van de LEGO Builder app kun je een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Zoom in en draai je modellen in 3D, bewaar je sets en houd je voortgang bij. En voor nog meer reddingsavonturen op zee kun je deze set combineren met de LEGO Friends sets 41736 en 41734, die apart verkrijgbaar zijn.

Heb je al kennis gemaakt met de volgende generatie in Heartlake City? Deze LEGO Friends wereld barst van interessante personages en locaties. Stimuleer je nieuwsgierigheid en ontdek je eigen interesses in deze diverse wereld.

De LEGO® Friends Reddingsvliegtuig op zee (41752) set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op zeedieren en avontuur. Met deze set kunnen ze hun eigen dierenreddingsverhalen beleven tijdens het bouwen en spelen.

De set bevat 2 minipoppetjes, Zac en zijn mentor Dia, die samen met de kinderen op reddingsmissie gaan. Daarnaast is er een walvisfiguur die vastzit in stukken hout en rotsen op de kustlijn. Met accessoires zoals een reddingsvest, paddleboard, peddel, walkietalkies, verrekijker, zuigfles en een moersleutel om de walvis te bevrijden, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

Beleef een spannend avontuur waarin Zac tijdens het paddleboarden de gestrande walvis ontdekt. Hij belt snel zijn mentor, die in het reddingsvliegtuig onderweg is om te helpen. Samen bedenken ze een plan om de walvis te redden en ervoor te zorgen dat hij weer veilig in het water terechtkomt.

De LEGO® Friends Reddingsvliegtuig op zee set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook ideaal als cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op de zee en graag hun eigen avonturen bedenken.

De set is ontworpen voor jonge bouwers en heeft een hoogte van ca. 9 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 16 cm. De bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen, maar voor extra hulp kun je altijd de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app raadplegen. Hiermee kun je inzoomen, je model draaien in 3D, je voortgang bijhouden en je sets opslaan terwijl je nieuwe bouwvaardigheden ontwikkelt.

Vanaf januari 2023 wordt het LEGO® Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en locaties, waardoor er nog meer verhalen en avonturen te beleven zijn in Heartlake City.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Al sinds 1958 zorgen wij ervoor dat LEGO sets zorgen voor eindeloos bouwplezier.

Veiligheid is ook een belangrijke factor bij LEGO. Onze LEGO Friends stenen en onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat je kind veilig kan spelen met deze set.

Kortom, de LEGO® Friends Reddingsvliegtuig op zee (41752) set biedt kinderen vanaf 6 jaar de mogelijkheid om hun eigen avonturen te beleven en hun creativiteit de vrije loop te laten. Het is een geweldig cadeau voor jonge bouwers die dol zijn op zeedieren en spannende reddingsacties. Ontdek de nieuwe generatie in Heartlake City en maak deel uit van de LEGO Friends wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41127

Pretpark spelletjeshal

foto van lego set41664

Mia's Pugkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.