Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pannenkoekenwinkel 41753

De LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753) is een gezellige speelset waar kinderen vanaf 6 jaar urenlang plezier kunnen beleven. Met twee minipoppetjes, Luna en Paisley, en allerlei accessoires kunnen ze hun eigen pannenkoeken bakken en verhalen naspelen. De set is perfect voor kinderen die van koken en rollenspellen houden, en het is ook een leuk cadeau-idee. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen eenvoudig bouwen en hun modellen in 3D draaien. Bouwen met LEGO Friends stimuleert de creativiteit en bouwvaardigheden van kinderen.

Waar is LEGO Pannenkoekenwinkel 41753 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
157
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41753
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom bij de gezelligste plek in Heartlake City, de LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753)! Hier kunnen creatieve kinderen vanaf 6 jaar en ouder zich urenlang vermaken met rollenspelen en hun fantasie de vrije loop laten. Ontdek de avontuurlijke Luna en de verlegen Paisley, twee beste vriendinnen die samen het beste in elkaar naar boven halen terwijl ze plezier maken in de pannenkoekenwinkel.

De pannenkoekenwinkel is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de heerlijkste lekkernijen te maken. Gebruik het fornuis om de pannenkoeken te bakken en voeg toppings toe voor een vleugje extra smaak. Met de draaiende mixer kun je gemakkelijk het beslag mixen. En natuurlijk is er ook een kleine kassa, een tafel en een menukaart waarmee je eindeloos verhalen kunt naspelen.

Maar dat is nog niet alles! Onder een struik bij de pannenkoekenwinkel kun je zelfs een schattig konijntje ontdekken. Verzin je eigen verhalen en beleef de leukste avonturen met Luna, Paisley en het konijntje in Heartlake City.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er nog meer speelplezier met de LEGO Builder app. Met deze app kun je eenvoudig en intuïtief bouwen en je modellen in 3D draaien. Je kunt je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Zo kun je altijd verder bouwen wanneer je maar wilt.

Maar het avontuur stopt niet bij de pannenkoekenwinkel. Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City! Hier kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. En in januari 2023 breidt het LEGO Friends universum uit met nieuwe personages en nieuwe locaties voor nog meer verhalen en avonturen.

Deze LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753) is speciaal gemaakt voor jonge bouwers. De winkel is ongeveer 10 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep. De set wordt geleverd met 2 minipoppetjes, Luna en Paisley, en verschillende accessoires zoals het fornuis, de kassa, de keukenmachine en het konijntje.

Bouw je eigen pannenkoekenwinkel en beleef eindeloos speelplezier! Deze LEGO Friends set is perfect voor kinderen die dol zijn op koken, winkeltje spelen en creatieve rollenspellen. En het is ook nog eens een leuk cadeau-idee!

Met de bijgeleverde accessoires kun je de lekkerste pannenkoeken maken. Er is een menukaart, 2 pannenkoeken, potten chocoladepasta en honing, 2 vorken, 2 kopjes, een brandblusser en een mixer. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest verrukkelijke traktaties.

Bouwen met LEGO® Friends is niet alleen leuk, het helpt kinderen ook spelenderwijs leren. Ze leren de verschillende karakters kennen en ontwikkelen hun creativiteit en bouwvaardigheden.

En je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit en veiligheid van LEGO® Friends. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop, en daarom worden LEGO® Friends stenen en onderdelen uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753) in huis en geniet samen met Luna, Paisley en het konijntje van eindeloos speelplezier in Heartlake City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41325

Heartlake City speeltuin

foto van lego set42617

Boerderijdierenopvang

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.