Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nova's kamer 41755

Ontdek de creatieve en speelse wereld van LEGO® Friends met de Nova's kamer set (41755).
Deze bouwset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar die van gamen houden en graag hun eigen verhalen verzinnen.
De set bevat onder andere een gaming-pc, een werkbank en een geredde pup genaamd Pickle.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden ontwikkelen en hun voortgang bijhouden.
De set voldoet aan strikte veiligheidsnormen en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Nova's kamer 41755 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
179
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41755
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de wereld van LEGO® Friends! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met LEGO® Friends Nova's kamer (41755) bouwset. Deze speelset is perfect voor kinderen die van gamen houden en graag hun eigen verhalen verzinnen!

De set bevat een gaming-pc met toetsenbord en neon ventilatoren, een gamingstoel en microfoon. Daarnaast kunnen kinderen helpen met het verzorgen van Pickle, de geredde pup. Nova heeft een werkbank waar ze de wielen van Pickle kan repareren, plus een helling om hem op het bed te helpen. En wie weet wat voor andere interesses Nova nog heeft? Dat kun je ontdekken door de verborgen poster te onthullen!

Deze speelset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen. Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo kunnen ze hun creatieve vaardigheden ontwikkelen en hun eigen verhalen bedenken.

Maak kennis met de nieuwe inwoners van Heartlake City en ontdek leuke locaties. In het LEGO® Friends universum kunnen kinderen levensechte avonturen naspelen en vrienden maken. En met de nieuwe personages en locaties die gepland staan voor januari 2023, zijn de mogelijkheden eindeloos!

De LEGO® Friends Nova's kamer set wordt geleverd met LEGO® Friends minipoppetjes van Nova en Zac, plus Pickle de geredde hond met zijn eigen achterwielen en helling. Dit maakt het een perfect cadeau voor kinderen die houden van gamen en bouwen. De set is niet alleen leuk om te spelen, maar ook om te bouwen. En de intuïtieve instructies en begeleiding van de LEGO® Builder app helpen kinderen om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Veiligheid staat voorop bij LEGO® Friends. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Daarnaast worden LEGO® Friends stenen en onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze LEGO® Friends Nova's kamer set toe aan je collectie en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (02-10-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set41099

Heartlake Skate Park

foto van lego set41735

Tiny House

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.