Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends adventkalender 2023 41758

De LEGO Friends adventkalender 2023 (41758) is het perfecte cadeau voor LEGO Friends fans vanaf 6 jaar. Met deze adventkalender kunnen jongeren elke dag aftellen naar Kerstmis op een speelse en creatieve manier. De kalender bevat spannende verrassingen zoals minipoppetjes, micropoppetjes en minimodellen. Ook biedt de kalender de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan met een speelmat en verschillende modules. Dit cadeau zorgt voor uren speelplezier en is een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Waar is LEGO LEGO® Friends adventkalender 2023 41758 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
231
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41758
lego insiders punten icoon
162
punten

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor LEGO® Friends fans vanaf 6 jaar? Dan is de LEGO Friends adventkalender 2023 (41758) een geweldige keuze! Met deze adventkalender kunnen jongeren en volwassenen elke dag aftellen naar Kerstmis op een speelse en creatieve manier.

Achter elk vakje van de adventkalender vinden ze een spannende verrassing, zoals een minipoppetje, micropoppetje of een leuk minimodel. Tel samen af naar Kerstmis en maak het aftellen nog specialer met deze speciale cadeauverpakking.

Deze adventkalender staat helemaal in het teken van dierenliefhebbers. De huisdieren van Heartlake City staan centraal en kinderen zullen het geweldig vinden om de verschillende dieren, minipoppetjes, minimodellen en accessoires te ontdekken. Ze kunnen een feestelijke dierenspeeltuin maken waar de huisdieren lekker kunnen spelen, of een ritje kunnen maken in de kersttrein. Laat je creativiteit de vrije loop en help Leo en Autumn om de kerstboom te versieren.

De LEGO Friends adventkalender 2023 bevat niet alleen leuke bouwsets, maar biedt ook de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan. De kalender bevat een speelmat en verschillende modules die naar wens kunnen worden ingedeeld. Zo kunnen kinderen een speeltuin creëren waarin alle huisdieren kunnen spelen. Daarnaast kunnen ze de kerstboom versieren en aanpassen met kleurrijke stippen.

Deze adventkalender is niet zomaar een cadeau voor de feestdagen, maar een cadeau waar kinderen nog lang plezier van zullen hebben. De 24 minimodellen bieden tal van dierenavonturen en zorgen voor uren speelplezier. Bovendien is deze kalender een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

De LEGO Friends adventkalender 2023 (41758) heeft een cadeauverpakking met een hoogte van ongeveer 25 cm, een breedte van 37 cm en een diepte van 6 cm. Het is het perfecte cadeau om de kerstperiode nog specialer te maken.

En er is nog meer goed nieuws! In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Dit betekent nog meer creatieve avonturen in Heartlake City.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle LEGO Friends cadeaus voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Daarnaast is veiligheid een prioriteit. LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Maak van deze kerst een onvergetelijke tijd met de LEGO Friends adventkalender 2023 (41758). Het perfecte cadeau voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Bestel vandaag nog en breng de magie van LEGO naar jouw kerstperiode!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41710

Surfer strandplezier

foto van lego set41348

Onderhouds- en reparatietruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.