Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City Bus 41759

De LEGO Friends Heartlake City Bus (41759) is de ultieme speelgoedset voor jonge bouwers vanaf 7 jaar. Deze set biedt urenlang speelplezier en rollenspelavonturen. Met 3 minipoppetjes, een zelf te bouwen bus en een bushalte kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en naspelen. De set bevat accessoires om het spel nog echter te maken. Kinderen kunnen de speelgoedset combineren met de LEGO Builder app voor extra interactie en speelplezier. De set is veilig en draagbaar, perfect om overal mee naartoe te nemen. Ontdek de kracht van verbeelding en creativiteit met LEGO Friends!

Waar is LEGO Heartlake City Bus 41759 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
480
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41759
lego insiders punten icoon
412
punten

De LEGO® Friends Heartlake City Bus (41759) is de ultieme speelgoedset voor jonge bouwers vanaf 7 jaar. Deze set biedt urenlang speelplezier en rollenspelavonturen. Met 3 minipoppetjes, een zelf te bouwen bus en een bushalte kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en naspelen. De set stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen, terwijl ze zich kunnen inleven in de verlegen Paisley, die haar zelfvertrouwen opbouwt door een praatje te maken met de buschauffeur en de oudere passagier.

Maar dat is nog niet alles! Deze speelgoedset bevat ook accessoires om het spel nog echter te maken. Kinderen kunnen de scootmobiel gebruiken om Paisley rond te laten rijden, de hellingbaan gebruiken voor spannende buspassages en de 'elektrische' oplader voor de bus gebruiken om Paisley's avonturen nog dynamischer te maken. Daarnaast bevat de set ook Paisley's boek, zonnebril en smartphone, een paraplu en een boeket bloemen om het spel tot in de kleinste details te perfectioneren.

Maar, het wordt nog leuker! Ontdek een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, hun voortgang bijhouden en zelfs hun sets opslaan. De app zorgt voor extra interactie en speelplezier, en helpt kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen tijdens het bouwen.

Deze LEGO Friends speelgoedset biedt ook de mogelijkheid om de volgende generatie in Heartlake City te ontmoeten. Kinderen worden gestimuleerd om hun interesses en nieuwsgierigheid te verkennen in de nieuwe LEGO Friends wereld. De diverse groep personages zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen identificeren en zich kunnen inleven in verschillende situaties en avonturen.

Deze speelgoedset is niet alleen perfect voor jonge bouwers, maar ook een geweldig cadeau voor kinderen die van rollenspellen houden. Met de mogelijkheid om hun eigen bus te bouwen en hun eigen verhalen te bedenken, kunnen kinderen eindeloos plezier beleven. De LEGO Friends Heartlake City Bus is ca. 10 cm hoog, 16 cm lang en 9 cm breed, waardoor het een compact en draagbaar speelgoed is dat overal mee naartoe genomen kan worden.

Bovendien staat veiligheid voorop bij LEGO. Alle LEGO Friends stenen en onderdelen worden grondig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Kinderen kunnen dus met een gerust hart spelen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de LEGO Friends Heartlake City Bus (41759) en beleef eindeloos speelplezier! Ontdek de kracht van verbeelding, creativiteit en ontdekking terwijl je de wereld van Heartlake City verkent. Verzamel alle LEGO Friends speelgoedsets en bouw je eigen avontuurlijke wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41728

Heartlake restaurant in de stad

foto van lego set41744

Sportcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.