Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iglo vakantieavontuur 41760

Ontdek de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset (set 41760) en beleef eindeloze avonturen in de sneeuw! Bouw de prachtige iglo, ontspan in het berglandschap en speel rollenspellen met Aliya, Paisley en Ella. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker en interactiever. Bestel nu en ontdek de volgende generatie in Heartlake City!

Waar is LEGO Iglo vakantieavontuur 41760 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
491
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41760
lego insiders punten icoon
375
punten

Wil jij eindeloze avonturen beleven in de sneeuw? Maak kennis met de geweldige LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur (41760) speelset! Bouw eerst de prachtige koepel van de iglo en creëer een schitterende ijsscène. Daarna kunnen de vriendinnen Paisley, Ella en Aliya heerlijk ontspannen in het adembenemende berglandschap. Terwijl Paisley en Aliya genieten van het uitzicht, kan Ella spelen met haar twee lieve sledehonden. De koepel kan zelfs open, zodat je het knusse interieur kunt verkennen. Er is een gezellige zithoek, een sfeervol lichtsnoer, een knisperend vuurplaatsje en zelfs een heerlijk stoombad voor nog meer avonturen in de sneeuw.

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app wordt het bouwplezier nog leuker! Deze handige app zorgt voor een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Je kunt inzoomen en je modellen in 3D draaien, je voortgang bijhouden en zelfs sets opslaan. Zo kun je altijd weer verder bouwen waar je gebleven bent. De LEGO Builder app maakt bouwen nog interactiever en spannender!

Welkom in de volgende generatie van Heartlake City! Hier kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen beleven in het LEGO Friends universum. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest geweldige verhalen met de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset.

Maar wat maakt deze speelset nu zo bijzonder? Laten we eens kijken naar de geweldige functies:

- Creatief plezier: Deze speelset is perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder die dol zijn op spelen in de sneeuw, kamperen en verhalen vertellen. Je kunt eindeloze avonturen beleven met de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset (41760).

- 3 geweldige personages: Ontmoet Aliya, Paisley en Ella. Deze LEGO Friends personages zijn klaar voor avontuur! En natuurlijk mogen de twee schattige sledehonden ook niet ontbreken. Samen kunnen ze de meest spannende rollenspellen beleven.

- Stimuleert fantasierijk spel: Deze speelset bevat verschillende accessoires, zoals een camera, sneeuwschoenen, een schaal met koekjes, een lavalamp, 2 bekers warme chocolademelk en brandhout. Met deze accessoires kunnen kinderen fantastische avonturen bedenken voor de personages. Laat je fantasie de vrije loop en beleef samen met Aliya, Paisley en Ella de meest geweldige belevenissen.

- Een geweldig cadeau: Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor? Dan is de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset perfect! Kinderen die dol zijn op spelen in de sneeuw, kamperen en rollenspellen zullen dolblij zijn met deze geweldige speelset.

- Afmetingen: De iglo is ongeveer 10 cm hoog, 14 cm breed en 13 cm diep. Dit maakt het de perfecte grootte om mee te spelen en neer te zetten in je kamer.

- Een helpende hand: Maak gebruik van de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app. Deze handige app zorgt ervoor dat je kunt inzoomen, je model kunt draaien in 3D en je voortgang kunt bijhouden. Daarnaast kun je met de app ook je sets opslaan. Zo kun je altijd verder bouwen waar je gebleven bent en ontwikkel je nieuwe vaardigheden terwijl je bouwt.

- Een nieuwe generatie in Heartlake City: In januari 2023 wordt het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties. Zo kun je nog meer geweldige verhalen en avonturen beleven in Heartlake City.

- Kwaliteitsproduct: Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen consistent, compatibel en eenvoudig te bouwen zijn. Al sinds 1958 staat LEGO garant voor kwaliteit.

- Veiligheid staat voorop: De LEGO Friends stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen.

Kortom, met de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset beleef je de meest fantastische avonturen in de sneeuw. Bouw de prachtige iglo, laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest geweldige verhalen met Aliya, Paisley en Ella. En met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog interactiever en leuker! Wacht niet langer en ontdek de volgende generatie in Heartlake City. Bestel nu de LEGO Friends Iglo Vakantieavontuur speelset en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41135

Livi's popsterrenhuis

foto van lego set41742

Kattenhotel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.