Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hamsterspeelplaats 42601

De LEGO Friends Hamsterspeelplaats speelset (42601) biedt kinderen eindeloos speelplezier met het bouwen van een hamsterspeeltuin. Met draaimolen, glijbaan, hamsterballen en rustplaats. Bevordert sociale en emotionele vaardigheden en kan worden gebruikt met de LEGO Builder app. Geschikt voor kinderen en volwassenen die dol zijn op dieren en bouwen.

Waar is LEGO Hamsterspeelplaats 42601 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
167
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42601
lego insiders punten icoon
130
punten

Jongens en meisjes die gek zijn op dieren zullen eindeloos speelplezier beleven met de geweldige LEGO® Friends Hamsterspeelplaats speelset (42601). Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat alles wat ze nodig hebben om hun eigen speeltuin voor hamsters te bouwen! En het beste van alles is dat ze zelfs de populaire LEGO Friends personages Zac en Jamila kunnen vinden, samen met maar liefst 3 schattige hamsterfiguren.



Het bouwen van deze set is pas het begin van het avontuur! Zodra de speeltuin in elkaar is gezet, kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en de hamsters laten ronddraaien in de kleurrijke draaimolen. Of ze kunnen ze van de glijbaan laten zoeven voor een spannende rit naar beneden! En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de hamsters ook heerlijk spelen in hun eigen hamsterballen en het rad.



Maar zelfs hamsters hebben af en toe een pauze nodig! Gelukkig is er ook gedacht aan een rustplaats waar de kleine knagers kunnen bijkomen met wat water en voedsel. Zo kunnen ze hun energie weer op peil brengen voor de volgende ronde vol avontuur en plezier.



De LEGO Friends Hamsterspeelplaats speelset is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op dieren, maar het is ook een fantastisch middel om hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Door samen te spelen en verhalen te verzinnen met de schattige hamsterfiguren leren kinderen om te delen, samen te werken en empathie te tonen.



En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen kinderen met de LEGO Builder app zelfs nog meer plezier beleven! Met deze handige app kunnen ze de bouwsets in 3D bekijken, inzoomen en zelfs om het model heen draaien voor een ultieme kijkervaring. Bovendien kunnen ze hun voortgang bijhouden en bouwsets opslaan om ze later nog eens te bekijken.



Deze LEGO Friends Hamsterspeelplaats speelset (42601) is absoluut een van de leukste cadeaus voor kinderen die dol zijn op dieren en bouwen. Maar het is ook fantastisch speelgoed voor volwassenen die stiekem nog steeds genieten van LEGO. Of je nu jong of oud bent, deze set biedt eindeloos speelplezier en de mogelijkheid om prachtige verhalen te creëren met de schattige hamsterfiguren.



Verras je kind met deze geweldige set en stimuleer hun creativiteit, verbeelding en probleemoplossende vaardigheden. Laat ze hun eigen avonturen bedenken in de hamsterspeeltuin en ontdek hoe de hamsters samenwerken en plezier maken. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te spelen en te delen met vriendjes en vriendinnetjes.



Dus waar wacht je nog op? Breng de vrolijke hamsterspeeltuin naar huis en geniet van urenlang bouw- en speelplezier. Met deze LEGO Friends speelset (42601) wordt elke dag een feest en kunnen kinderen hun eigen wereld vol avontuur en vriendschap creëren. Wie weet wat voor geweldige verhalen zij zullen bedenken!

Laatste update: 2024-01-11 22:55:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41396

Hondenspeelplaats

foto van lego set41436

Olivia's junglespeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.