Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space Research Rover 42602

Verken met LEGO® Friends Space Research Rover (42602) samen met Olivia, William en hun astronautenhond een onbekende planeet op zoek naar buitenaards leven. Deze voertuigset bevat een laboratorium, scooter en camera-arm. Perfect cadeau voor jonge ruimtevaarders. Combineer met andere LEGO® sets voor nog meer avonturen. Laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Space Research Rover 42602 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
514
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42602
lego insiders punten icoon
325
punten

Stap in het universum van LEGO® Friends Space Research Rover (42602)! Ga mee op avontuur met Olivia en William, twee vrienden die samen met hun astronautenhond een onbekende planeet verkennen. Ben jij klaar om op zoek te gaan naar buitenaards leven?

Met deze gave voertuigset kunnen jongens en meisjes vanaf 8 jaar hun eigen buitenaardse verhalen bedenken. De Space Research Rover is uitgerust met alles wat Olivia en William nodig hebben, zoals een wetenschappelijk laboratorium en een zwevende scooter. Plaats een van de karakters in de cabine, stuur de rover naar de juiste plek en gebruik de arm met de speelgoedcamera om bewijs van buitenaards leven te verzamelen. Open de achterkant van de rover en ontdek het onderzoeksgebied met neerklapbare bedden, een bed en voedsel voor de hond. Misschien verbergen de aliens zich wel tussen de bloemen, dus wees voorzichtig!

De LEGO® Friends Space Research Rover is het perfecte cadeau voor jonge ruimtevaarders die dol zijn op robots en astronautenspeelgoed. Met een speciaal luchtsluiselement kunnen kinderen deze set verbinden met andere LEGO® sets met een ruimtethema (apart verkrijgbaar) voor nog meer avonturen.

Dus, ben jij klaar om de ruimte te verkennen en nieuwe werelden te ontdekken? Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO® Friends Space Research Rover (42602)!

Laatste update: 2024-03-01 15:13:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.