Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Astronomisch kampeervoertuig 42603

Ga op een astronomisch avontuur met LEGO Friends Astronomisch kampeervoertuig (set 42603)! Bouw je eigen telescoop, ontdek sterrenbeelden en kampeer onder de sterrenhemel. Verzin vriendschapsverhalen, speel met accessoires en documenteer alles met je tablet. Deze set stimuleert nieuwsgierigheid en interesse in het universum. Inclusief LEGO Builder app voor nog meer bouwplezier.

Waar is LEGO Astronomisch kampeervoertuig 42603 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
364
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42603
lego insiders punten icoon
195
punten

Kom en maak je klaar voor een astronomisch avontuur met de LEGO® Friends Astronomisch kampeervoertuig (42603)! Deze speelset is perfect voor nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 7 jaar die houden van avontuurlijk speelgoed. Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek de mysteries van het universum!



Bouw je eigen telescoop en ga op zoek naar verbazingwekkende sterrenbeelden. Met de achtergrond in deze set kun je je eigen unieke sterrenbeelden bedenken en ze vastleggen met behulp van de telescoop. Kijk omhoog naar de eindeloze ruimte en laat je fantasie de vrije loop!



De LEGO® Friends Astronomisch kampeervoertuig bevat niet alleen een bouwbare telescoop, maar ook een terreinwagen met een kampeeraanhanger en een opvouwbare tent. Zo kun je overal naartoe reizen en kamperen onder de sterrenhemel. Neem je favoriete minipoppetjes mee en vergeet je hondenvriend en egel niet!



Naast het ontdekken van sterrenbeelden kunnen kinderen ook vriendschapsverhalen verzinnen met de vele accessoires in deze set. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk uit de mokken, deel koekjes met je vrienden en trakteer je harige metgezel op hondenkoekjes. Ga op avontuur met je verrekijker, gebruik de telescoop om ver in de ruimte te kijken en hou je tablet bij de hand om alles te documenteren.



De LEGO® Friends Astronomisch kampeervoertuig is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een geweldig cadeau voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. Kinderen die gek zijn op wetenschappelijk onderzoek zullen dolblij zijn met deze bouwset. Het is de perfecte manier om hun nieuwsgierigheid en interesse in het universum te stimuleren.



En dat is nog niet alles! Deze speelset wordt geleverd met de LEGO® Builder app, waarmee kinderen nog meer plezier kunnen beleven. Met de app kunnen ze inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Het is een eenvoudige en intuïtieve manier om bouwplezier naar een hoger niveau te tillen.



Dus waar wacht je nog op? Stap in je astronomisch kampeervoertuig en ga op ontdekkingsreis door het universum. Met de LEGO® Friends Astronomisch kampeervoertuig set ben jij de ster van je eigen avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 21:56:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41321

Wintersport terreinwagen

foto van lego set41330

Stephanie's voetbaltraining

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.