Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City winkelcentrum 42604

Het LEGO Friends Heartlake City winkelcentrum (42604) biedt eindeloos speelplezier en stimuleert creativiteit en sociale vaardigheden. Met 7 kleurrijke personages en diverse winkels, waterval, vijver en roltrappen. Het volledig te openen winkelcentrum kan worden aangepast aan jouw wensen. Bestel nu en creëer je eigen avonturen in Heartlake City!

Waar is LEGO Heartlake City winkelcentrum 42604 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1237
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42604
lego insiders punten icoon
780
punten

Stimuleer je fantasie en dompel jezelf onder in een wereld van winkelplezier met het LEGO® Friends Heartlake City winkelcentrum (42604)! Dit geweldige bouwpakket is speciaal ontworpen voor jongeren vanaf 8 jaar en zit boordevol avontuur. Maar liefst 7 kleurrijke personages wachten op je om mee te spelen en samen de leukste verhalen te bedenken.



Laat je verrassen terwijl je de 3 verdiepingen van het winkelcentrum in elkaar zet en ontdek alle geweldige winkels die op je wachten. Van prachtige schoonheidsproducten tot het nieuwste speelgoed en van spannende games tot vrolijke bloemen en outdoorartikelen. Er is voor ieder wat wils in deze magische wereld! En het bouwen is nog maar het begin...



Met deze fantastische bouwset haal je niet alleen een winkelcentrum in huis, maar ook een wereld vol vriendschap en avontuur. Je kunt eindeloos rollenspellen spelen en je sociale vaardigheden ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het trendy noedelrestaurant, waar je de heerlijkste gerechten kunt bestellen. Of trakteer jezelf op een verfrissend ijsje bij het schattige ijscokraampje. En als je even wat geld nodig hebt, kun je gewoon naar de geldautomaat gaan. Altijd handig!



Maar dat is nog niet alles! Het winkelcentrum zit vol verrassingen en leuke extra's. Wat dacht je van een prachtige waterval die rustgevend klettert terwijl je door het winkelcentrum wandelt? Of een betoverende vijver waar je even kunt relaxen en genieten van de rust? En laten we vooral de roltrappen niet vergeten! Draai aan de knop en zie hoe ze magisch in beweging komen. Hoe cool is dat!



En het beste van alles? Het winkelcentrum ziet er niet alleen geweldig uit aan de buitenkant, maar is ook nog eens volledig te openen aan de binnenkant. Zo kun je er gemakkelijk bij en heb je alle ruimte om te spelen. Verzin de leukste verhalen, nodig je vrienden uit en creëer je eigen Heartlake City avonturen!



Met het LEGO® Friends Heartlake City winkelcentrum (42604) beleef je eindeloos speelplezier en ontwikkel je tegelijkertijd je creativiteit en sociale vaardigheden. En het allermooiste is dat je de wereld helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen. Bouw het winkelcentrum zoals jij dat wilt en laat je fantasie de vrije loop! Wat wordt jouw volgende avontuur?



Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de magie van het LEGO® Friends Heartlake City winkelcentrum en dompel jezelf onder in een wereld vol avontuur en vriendschap. Breid je LEGO® collectie uit, bouw je eigen stad en beleef de leukste momenten met je favoriete personages. Bestel nu jouw set en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2024-01-11 22:45:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41669

Mia's voetbalkubus

foto van lego set41349

Go-kart diner

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.