Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtebasis op Mars en raket 42605

Ontdek de wereld van avontuur met de LEGO Ruimtebasis op Mars (42605). Deze spannende bouwset bevat een raket, verkenningsrover en modulaire onderzoeksbasis. Verken het Marslandschap, verzamel wetenschappelijke gegevens en creëer jouw eigen ruimtebasis. Koppel de set aan andere LEGO ruimtesets voor eindeloze avonturen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Ruimtebasis op Mars en raket 42605 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
981
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42605
lego insiders punten icoon
520
punten

Stap in de wereld van avontuur en ontdekking met de LEGO® Ruimtebasis op Mars en raket speelgoed (42605)! Deze gave bouwset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en zit boordevol spannende mogelijkheden. Ga op missie naar de rode planeet en laat je fantasie de vrije loop!



Met deze set krijg je niet alleen een stoere raket, maar ook een verkenningsrover, een modulaire onderzoeksbasis en zelfs een schattig kattenfiguur! Ga op ontdekkingstocht over het Marslandschap en verzamel wetenschappelijke gegevens met behulp van de verschillende accessoires. Maar let op, want er kan ook van alles misgaan in de ruimte, dus zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent!



Wat deze bouwset zo uniek maakt, is het modulaire ontwerp. Je kunt de verschillende capsules en ruimtes naar wens herschikken, zodat je zelf kunt bepalen hoe jouw ruimtebasis eruit komt te zien. Richt een wetenschappelijke ruimte in waar je spannende experimenten kunt uitvoeren, bouw een communicatiecentrum waar je contact kunt leggen met het thuisfront, en vergeet vooral niet een plekje te creëren waar je kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de ruimte.



Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een speciaal luchtsluiselement, waarmee je de Ruimtebasis op Mars kunt koppelen aan andere LEGO ruimtesets (apart verkrijgbaar). Zo kun je je eigen ruimteavonturen creëren en de grenzen van het universum verkennen!



Of je nu een beginnende ruimtereiziger bent of al wat meer ervaring hebt, deze LEGO bouwset is een absolute must-have. Niet alleen is het een geweldig verjaardagscadeau, maar het stimuleert ook de creativiteit, het ruimtelijk inzicht en de motorische vaardigheden van kinderen. Bovendien kunnen ze spelenderwijs meer leren over de ruimte en de wetenschap.



Ben jij klaar voor de reis van je leven? Stap aan boord van de LEGO Ruimtebasis op Mars en laat je verbeelding de vrije loop. Ontdek nieuwe werelden, ontmoet buitenaardse wezens en beleef avonturen die je nooit voor mogelijk had gehouden. De ruimte wacht op jou!


Laatste update: 2024-01-11 22:15:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41707

Bomenplantwagen

foto van lego set41374

Andrea's zwembadfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.