Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bakkersfoodtruck 42606

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Friends Bakkersfoodtruck (42606)! Beleef urenlang speelplezier met Aliya, haar pup Aira en de knuffelbare mascotte. Help Jules in de gezellige foodtruck en maak heerlijke croissants, macarons en koekjes. Voeg dit geweldige cadeau toe aan je LEGO Friends collectie en geniet van eindeloos speelplezier. Bestel nu, want op = op!

Waar is LEGO Bakkersfoodtruck 42606 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
125
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42606
lego insiders punten icoon
71
punten

Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met de LEGO® Friends Bakkersfoodtruck (42606) speelset voor stoere jongens, meiden en kinderen vanaf 6 jaar. Stap samen met Aliya en haar schattige pup Aira in de wereld van heerlijk eten en spannende avonturen! Deze gave speelset bevat niet alleen 2 minipoppetjes, maar ook een trouwe viervoeter, een prachtige foodtruck, een knuffelbare mascotte en allerlei leuke accessoires.



Ben jij klaar om in de huid van een echte chef-kok te kruipen? Met de accessoires in deze speelset kun jij je eigen verhalen bedenken terwijl je Jules, de enthousiaste bakker, helpt bij het bedienen van klanten vanuit zijn gezellige foodtruck. Verwen jezelf met een heerlijke croissant, 2 smaakvolle macarons, knapperige koekjes, een trommel vol lekkernijen, een koffiezetapparaat voor de nodige cafeïneboost, een koffiekopje, een warme kop chocolademelk en een dampende kop thee. Het is zelfs al mogelijk om contactloos te betalen, want er zit een muntje bij! Aliya heeft haar favoriete boek bij zich om lekker te ontspannen terwijl ze wacht op haar bestelling en Aira heeft een bot om lekker op te knabbelen.



Ontdek nog meer geweldige cadeau-ideeën voor kinderen die maar geen genoeg kunnen krijgen van koken en bakken in het LEGO Friends universum. Hierin kun je alle avonturen uit het echte leven nabootsen en je eigen droomwereld creëren! Wil je een stapje verder gaan? Download dan de LEGO Builder app en beleef een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai de modellen in 3D, sla je favoriete sets op en volg je voortgang op de voet. Zo wordt bouwen met LEGO nóg leuker!



Ben jij een echte foodie? Hou je van lekker eten en ben je altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties? Dan is de LEGO Friends Bakkersfoodtruck echt iets voor jou. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de meest verrukkelijke gerechten die je maar kunt verzinnen. Neem een kijkje in Jules' foodtruck en maak kennis met de nieuwste culinaire trends. Bak de meest kleurrijke macarons, de knapperigste koekjes en de luchtigste croissants. Of trek een warme chocolademelk en een geurige kop thee uit de kast. Bij de Bakkersfoodtruck is alles mogelijk!



En wie weet kom je tijdens je bezoek aan de foodtruck wel de bekende LEGO Friends meiden tegen. Misschien zie je Olivia, Stephanie, Emma of Mia wel voorbij wandelen. Wie weet zijn zij ook wel op zoek naar iets lekkers om hun buikjes te vullen. Maak nieuwe vrienden en beleef samen de meest fantastische avonturen in Heartlake City!



Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, met LEGO Friends is plezier gegarandeerd. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek wat je allemaal kunt bouwen. Mix en match de verschillende LEGO sets en creëer je eigen unieke wereld. Voeg de Bakkersfoodtruck toe aan je LEGO Friends collectie en geniet van eindeloos speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop, bedenk de spannendste verhalen en bepaal zelf hoe het avontuur verloopt. Met LEGO is alles mogelijk!



Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en bestel nu de LEGO Friends Bakkersfoodtruck (42606). Deze geweldige speelset is een perfect cadeau voor elke LEGO fan. Ga samen met Aliya en Aira op avontuur en beleef de leukste momenten in de keuken op wielen. Bestel snel, want op = op! Wees er snel bij, want deze gewilde set vliegt de deur uit!

Laatste update: 2024-01-11 22:24:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41707

Bomenplantwagen

foto van lego set41059

Jungleboom schuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.