Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winkeltje met accessoires 42608

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Friends Winkeltje met accessoires set. Deze set is het ideale cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat minipoppetjes van Paisley en Candi, twee stoere heuptasjes en de LEGO Builder app voor extra bouwplezier. Stap samen in de wereld van LEGO Friends en beleef de gaafste avonturen in het winkeltje.

Waar is LEGO Winkeltje met accessoires 42608 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
129
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42608
lego insiders punten icoon
71
punten

Laat je fantasie de vrije loop met deze te gekke LEGO® Friends Winkeltje met accessoires (42608) set speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar! Duik in de wereld van Paisley en Candi, waar ze op zoek gaan naar het perfecte heuptasje en gave haaraccessoires. Samen kunnen ze de allerleukste avonturen beleven!



Deze fantastische speelset is hét ideale cadeau voor jongens én meisjes vanaf 6 jaar. De set bevat de minipoppetjes van LEGO Friends Paisley en Candi, waardoor je meteen kunt beginnen met spelen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens twee stoere heuptasjes inbegrepen!



Stap in de wereld van LEGO Friends en ontdek een heleboel andere gave speelsets waarmee je je eigen verhalen kunt naspelen. Leer alles over het echte leven door middel van rollenspellen en laat je creativiteit de vrije loop. En als kers op de taart, ontvang je bij deze kleine LEGO set ook nog de LEGO Builder app!



Met de LEGO Builder app wordt bouwen een eitje! Zoom in op je model en draai het in 3D om alle details te bewonderen. Sla je creaties op en houd je voortgang bij, zodat je altijd verder kunt gaan waar je gebleven bent. Deze app maakt jouw bouwavontuur nog leuker en spannender!



Stap samen met Paisley en Candi binnen in dit te gekke LEGO Friends Winkeltje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Kijk in de spiegel en bewonder je nieuwe look, voordat je met je smartphone betaalt bij de zelfbedieningskassa. Het plezier is eindeloos!



Wacht niet langer en ga samen met je vrienden en vriendinnen op avontuur met deze geweldige LEGO Friends set. Of je nu een stoer heuptasje wilt scoren of de mooiste haaraccessoires zoekt, in het Winkeltje vind je het allemaal. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de gaafste avonturen!



Ben jij klaar voor het ultieme bouwavontuur? Ga dan snel aan de slag met deze kleine LEGO set en laat je creativiteit de vrije loop. Met de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker en spannender, dus download hem nu en ontdek de vele mogelijkheden. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:50:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41683

Paardrijbasis in het bos

foto van lego set41121

Avonturenkamp wildwatervaren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.