Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Karaoke muziekfeestje 42610

De LEGO Friends Karaoke muziekfeestje (42610) set is een perfect cadeau voor kinderen die dol zijn op zingen en fantasiespel. Met een draaibaar podium, microfoons, een relaxruimte en een slushiemachine zorgt deze set voor urenlang speelplezier. De set wordt geleverd met 2 LEGO Friends personages met extra gezichten om echt te kunnen zingen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO Friends en creëer je eigen avonturen. Haal de set vandaag nog in huis en geniet samen met je kinderen van een knallend karaokefeestje!

Waar is LEGO Karaoke muziekfeestje 42610 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42610
lego insiders punten icoon
130
punten

Zijn jouw kinderen gek op zingen en fantasiespel? Dan is de LEGO® Friends Karaoke muziekfeestje (42610) set het perfecte cadeau voor hen! Deze set is geschikt voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier. Met een draaibaar podium, microfoons, een relaxruimte en zelfs een slushiemachine is dit een complete set om de ultieme karaoke-ervaring te creëren. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 2 LEGO Friends personages meegeleverd, die zelfs extra gezichten hebben om echt te kunnen zingen!



Met deze set kunnen kinderen het verjaardagsfeestje van Liann naspelen. Het draaibare podium kan eenvoudig worden bediend met een tandwiel, waardoor het lijkt alsof de personages echt optreden. Met de microfoons kunnen kinderen de stemmen van de LEGO Friends personages laten horen, terwijl ze de extra gezichten gebruiken om verschillende emoties uit te drukken tijdens het zingen. En tijdens een welverdiende pauze kunnen de vriendinnen genieten van een heerlijke slushie en cupcakes. Zelfs Nova heeft een speciaal verjaardagscadeau meegenomen voor Liann, dat kinderen kunnen gebruiken in hun fantasierijke spel.



Maar dat is niet alles wat LEGO Friends te bieden heeft. Het LEGO Friends universum zit boordevol speelgoed voor kinderen, waarmee ze avonturen uit het echte leven kunnen naspelen. Van dierenklinieken tot pretparken, van strandhuisjes tot winkels, er is altijd wel een spannend verhaal te bedenken. Laat de fantasie van jouw kinderen de vrije loop en ontdek samen de eindeloze mogelijkheden van LEGO Friends.



Ben je klaar voor een knallend karaokefeestje? Haal dan snel de LEGO® Friends Karaoke muziekfeestje (42610) set in huis en beleef samen met je kinderen urenlang plezier. Deze set is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die van zingen en fantasiespel houden. Met de draaibare podium kunnen kinderen hun favoriete liedjes laten horen, terwijl ze de microfoons gebruiken om hun stemmen te versterken. De extra gezichten van de LEGO Friends personages zorgen voor nog meer interactie en brengen de karaoke-ervaring tot leven.



Maar het draait niet alleen om het zingen bij deze set. De relaxruimte biedt een plek waar de vriendinnen gezellig bij elkaar kunnen zitten en kunnen genieten van een verfrissende slushie. En wat dacht je van de cupcakes? Die maken het feestje helemaal compleet! De set wordt geleverd met 2 LEGO Friends personages, die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog eens extra gezichten hebben. Hierdoor kunnen kinderen hun karaoke-optredens tot in de kleinste details perfectioneren.



Met LEGO Friends kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en naspelen. Deze bouwset is daar een perfect voorbeeld van. Kinderen kunnen het verjaardagsfeestje van Liann tot in de kleinste details naspelen en hun creativiteit de vrije loop laten. Het draaibare podium maakt het mogelijk om verschillende scènes te creëren, terwijl de microfoons en extra gezichten zorgen voor nog meer interactie en plezier. En met het verjaardagscadeau dat Nova heeft meegenomen, kunnen kinderen hun fantasierijke spel nog verder uitbreiden.



Benieuwd naar andere LEGO Friends sets? Ontdek het uitgebreide assortiment en laat je inspireren door de vele mogelijkheden om avonturen uit het echte leven na te spelen. Van kamperen in de natuur tot het runnen van een dierenkliniek, van een dagje op het strand tot een bezoek aan de dierentuin, LEGO Friends biedt een wereld vol mogelijkheden voor jong en oud.



Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO® Friends Karaoke muziekfeestje (42610) set vandaag nog in huis en laat jouw kinderen genieten van eindeloos speelplezier. Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen die graag meespelen. Organiseer je eigen karaokefeestje, verzin de leukste liedjes en geniet samen met je vrienden en vriendinnen van een onvergetelijke avond. Met LEGO Friends wordt zingen en fantasiespel pas echt een feestje!

Laatste update: 2024-01-11 21:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41720

Waterpark

foto van lego set41116

Olivia's onderzoeksvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.