Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kattenspeeltuin 42612

De LEGO Friends Kattenspeeltuin set (42612) is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Met deze set kunnen ze avonturen beleven in een speeltuin vol poezen. De set bevat alles wat ze nodig hebben om voor de poezen te zorgen en te spelen. Kinderen kunnen hun eigen speeltuin bouwen en hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen. Bestel de set nu en begin met bouwen!

Waar is LEGO Kattenspeeltuin 42612 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42612
lego insiders punten icoon
71
punten

Kattenliefhebbers zullen dol zijn op de LEGO® Friends Kattenspeeltuin set (42612). Deze set is perfect voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar die van dierenspeelgoed houden. Met deze set kunnen ze hun eigen avonturen beleven in een speeltuin vol poezen! De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om voor de poezen te zorgen en ze te verwennen.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer de leukste verhalen in de kattenspeeltuin. Help Liann en Olly om te spelen met de poezen. Ze kunnen van de glijbaan roetsjen, de krabpaal beklimmen en zelfs in de kattenbak spelen! Met een simpele hendel kunnen kinderen kattenpoep tevoorschijn laten komen. Hoe leuk is dat?

De LEGO® Friends Kattenspeeltuin set is ook een geweldig cadeau voor kinderen die van rollenspellen houden. Het LEGO Friends universum biedt vele andere bouwsets die perfect zijn om verhalen na te spelen. Laat je kinderen hun eigen wereld bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten.

En er is meer! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Ze kunnen inzoomen en de modellen in 3D draaien, hun sets opslaan en zelfs hun voortgang bijhouden. Zo wordt bouwen nog spannender en interactiever!

De LEGO® Friends Kattenspeeltuin set (42612) is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens leerzaam. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Ze leren ook verantwoordelijkheid te nemen door voor de poezen te zorgen en te spelen.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen speeltuin bouwen en inrichten. Ze kunnen hun architectonische vaardigheden ontwikkelen door te leren hoe ze stevige structuren kunnen bouwen. Daarnaast kunnen ze hun verbeelding gebruiken om te bedenken hoe de speeltuin eruit moet zien en welke speelelementen ze willen toevoegen.

De LEGO® Friends Kattenspeeltuin set bevat alles wat kinderen nodig hebben om te spelen. Twee minipoppetjes, Liann en Olly, nemen de kinderen mee op avontuur in de kattenspeeltuin. Ze kunnen de poezen verzorgen met behulp van de accessoires, zoals een speelgoedvis, kattenkruid, eten en een kattenbak.

De speeltuin zelf is ook een fantastische bouwervaring. Kinderen kunnen hun tanden zetten in het bouwen van de glijbaan en de krabpaal. Ze leren hoe ze de verschillende onderdelen kunnen samenbrengen en stevig kunnen bevestigen. Het bouwen van de kattenspeeltuin zal hun zelfvertrouwen vergroten en hun bouwvaardigheden verbeteren.

De LEGO® Friends Kattenspeeltuin set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Samen met je kinderen kun je genieten van het bouwen en spelen met de set. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en mooie herinneringen te creëren.

Maak de LEGO® Friends Kattenspeeltuin set nog specialer door deze te combineren met andere LEGO Friends sets. Bouw je eigen stad vol avonturen en speelplezier. Laat je kinderen hun eigen LEGO Friends wereld creëren en speel samen met de verschillende minipoppetjes en dierenfiguren.

Kortom, de LEGO® Friends Kattenspeeltuin set is een geweldige mix van plezier, creativiteit en educatie. Het is een perfect cadeau voor elke jongen of meisje die van katten en LEGO houdt. Laat je kinderen hun eigen kattenspeeltuin bouwen en beleef urenlang speelplezier. Bestel de LEGO® Friends Kattenspeeltuin set nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2024-01-11 22:04:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41714

Andrea’s theaterschool

foto van lego set41102

LEGO® Friends Adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.