Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City ambulance 42613

Breng je fantasie tot leven met de LEGO Friends Heartlake City Ambulance (42613)! Deze speelset bevat een ambulance, 3 personages en medische accessoires. Red levens en speel noodsituaties na. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Combineer met andere LEGO Friends sets voor eindeloos speelplezier. Ontdek het bouwproces met de LEGO Builder app. Een waardevolle toevoeging aan elke LEGO-collectie.

Waar is LEGO Heartlake City ambulance 42613 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
344
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42613
lego insiders punten icoon
227
punten

Breng je fantasie tot leven met de LEGO® Friends Heartlake City ambulance (42613)! Deze geweldige speelset is perfect voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar die dol zijn op medisch speelgoed. Laat je onderdompelen in de spannende wereld van noodsituaties en red levens met deze sociaal-emotionele speelset.



Deze set vertelt het verhaal van Liann en Ben. Liann besluit Ben te leren skateboarden, maar helaas raakt hij geblesseerd. Gelukkig is de Heartlake City ambulance snel ter plaatse om te helpen! Met de hellingbaan kunnen de personages gemakkelijk in en uit de ambulance rijden. De set wordt geleverd met 3 verschillende personages, waaronder Liann, Ben en Luiz, de bestuurder van de ambulance. Met behulp van het extra gezicht kunnen kinderen de uitdrukking van Ben veranderen terwijl hij vol spanning op de ambulance wacht.



De Heartlake City ambulance is uitgerust met alle benodigde medische hulpmiddelen, zoals een brancard, verband, injectiespuit en een EHBO-doos. Hiermee kan je kleine dokter het reddingsverhaal tot in de kleinste details naspelen. Daarnaast bevat de set ook een skateboard en een helm, zodat Ben weer veilig kan skaten zodra hij hersteld is. Kortom, deze speelset biedt eindeloos speelplezier en stimuleert de creativiteit van kinderen.



Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen? Overweeg dan zeker deze LEGO Friends Heartlake City ambulance! Binnen het LEGO Friends universum zijn er nog veel meer leuke bouwsets verkrijgbaar. Combineer verschillende sets om je eigen Heartlake City te creëren en beleef samen met je vrienden altijd weer nieuwe avonturen.



En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de LEGO Builder app nog meer plezier beleven aan het bouwproces. Ontdek een intuïtief bouwavontuur met deze handige app. Zoom in op je modellen, draai ze in 3D en houd je voortgang bij. Zo kun je met trots je eigen LEGO-creatie aan al je vrienden laten zien!



Kortom, de LEGO Friends Heartlake City ambulance (42613) is niet alleen een geweldig speelgoed voor jongeren en volwassenen, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke LEGO-collectie. Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende avonturen met deze speelset vol medische actie.

Laatste update: 2024-01-11 23:23:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41087

Konijn met kleintjes

foto van lego set41120

Avonturenkamp boogschieten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.