Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huisdieren adoptiedag 42615

Ontdek de LEGO Friends Huisdieren adoptiedag speelset! Verzorg schattige huisdieren, speel en ontwikkel je sociale vaardigheden. Bevat 4 minipoppetjes, 2 micropoppetjes, een babyfiguur, 5 dierenfiguren en accessoires. Bouw en speel met de LEGO Friends Builder app voor eindeloos plezier. Bestel nu en beleef je eigen dierenavonturen!

Waar is LEGO Huisdieren adoptiedag 42615 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
400
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42615
lego insiders punten icoon
292
punten

Ben jij een grote dierenliefhebber vanaf 6 jaar? Dan is de LEGO® Friends Huisdieren adoptiedag (42615) speelset echt iets voor jou! Met deze geweldige set kan je urenlang spelen en zorgen voor de schattigste huisdieren. De set bevat maar liefst 4 minipoppetjes, 2 micropoppetjes, een schattige babyfiguur, 5 dierenfiguren en een heleboel leuke accessoires.



Met deze speelset leer je niet alleen hoe je voor dieren moet zorgen, maar het helpt je ook om je sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Help Paisley om de dieren aan hun nieuwe eigenaren te koppelen en krijg het warme gevoel van voldoening als je ziet dat ze gelukkig in hun nieuwe thuis zijn. Er zijn verschillende dieren, zoals een nieuwsgierig varkentje, een lief katje, een schattige hamster, een stoere egel en een vrolijke hond. Elk dier heeft zijn eigen plekje om te rusten en te spelen. Daarnaast is er een gezellige picknickplaats en een winkel waar je diervoer kan kopen. Vergeet niet om de huisdieren goed te verzorgen voordat ze naar hun nieuwe huis gaan! Gebruik de borstel om hun vacht mooi te maken, geef ze een gezonde appel om van te smullen, en vul de voerbak met heerlijk voedsel. De set bevat zelfs adoptiepapieren, zodat de nieuwe eigenaren kunnen bewijzen dat ze goed voor hun nieuwe huisdier zullen zorgen!



Maar dat is nog niet alles! Als je genoeg hebt gespeeld met de speelset, kan je de LEGO Friends Builder app downloaden voor een spectaculair bouwavontuur. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de mooiste creaties met LEGO. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Ben jij klaar om je fantasie de vrije loop te laten en een dag vol plezier te beleven met de LEGO Friends Huisdieren adoptiedag? Haal snel deze speelset in huis en laat je verrassen door de magische wereld van LEGO Friends. Verzamel alle LEGO Friends speelsets en creëer je eigen avonturen in het universum van LEGO. Deze speelsets zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die jong van geest zijn!



Wacht niet langer en begin vandaag nog met spelen en bouwen. Met de LEGO Friends Huisdieren adoptiedag set kan je je eigen dierenverhalen naspelen en beleef je de leukste avonturen samen met je vrienden. Bestel nu jouw LEGO Friends speelset en ontdek een wereld vol plezier en creativiteit!

Laatste update: 2024-01-11 22:13:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41347

Heartlake City resort

foto van lego set41422

Panda jungle boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.