Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City muzikale talentenjacht 42616

De LEGO Friends Heartlake City muzikale talentenjacht speelset (42616) stelt kinderen in staat om op het podium te schitteren en hun muzikale dromen waar te maken. Met een podium en backstagegedeelte, 4 minipoppetjes en speciale tandwielfuncties voor beweging, kunnen kinderen hun eigen shows creëren. Dit educatieve speelgoed bevordert de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen en is een geweldig cadeau voor muziekliefhebbers.

Waar is LEGO Heartlake City muzikale talentenjacht 42616 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
669
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42616
lego insiders punten icoon
422
punten

Welkom in Heartlake City, de bruisende stad vol muzikaal talent! Ben jij klaar om te schitteren op het podium? Met de LEGO Friends Heartlake City muzikale talentenjacht speelset (42616) kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun eigen shows geven en hun muzikale dromen waarmaken. Deze speelset bevat alles wat je nodig hebt voor een spetterende optreden.



Stap het podium op en laat je talent zien! In deze speelgoedset vind je niet alleen een podium, maar ook een backstagegedeelte waar je je kunt voorbereiden op je optreden. Neem plaats achter de jurytafel en maak je klaar om de winnende act te kiezen. Met 4 minipoppetjes en een scala aan accessoires, is de fantasie de enige grens in deze muzikale wereld.



De ster van de show is Ley-La, de zangeres met de gouden stem. Samen met haar keyboardspeler en drummer vormt ze een hechte band die keer op keer het publiek weet te betoveren. Maar deze speelset heeft meer te bieden dan alleen geweldige muziek. Dankzij speciale tandwielfuncties kunnen de minipoppetjes echt tot leven komen op het podium. Ze bewegen en dansen terwijl ze optreden, waardoor elke show een unieke belevenis wordt.



De spanning stijgt als Ley-La plaatsneemt op het draaibare platform, klaar voor haar grote entree. De lichten dimmen en het publiek houdt zijn adem in. Wat gaat er gebeuren? Het is een magisch moment dat keer op keer opnieuw beleefd kan worden. En terwijl de deelnemers zich backstage ontspannen en zich voorbereiden op hun optreden, kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken.



De grote finale nadert en het is aan Andrea, de juryvoorzitter, om de winnende act te kiezen. Met een druk op de knop kan zij bepalen wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Zal het Ley-La zijn, met haar betoverende stem? Of misschien gaat de prijs naar de keyboardspeler, die moeiteloos de mooiste melodieën eruit tovert? De spanning is om te snijden en jij hebt de touwtjes in handen.



Maar deze speelset is niet alleen leuk, het is ook educatief verantwoord speelgoed. Het bevordert de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen en stimuleert hun verbeeldingskracht. Door rollenspellen te spelen en hun eigen verhalen te creëren, leren kinderen samenwerken, communiceren en problemen oplossen. En als kers op de taart is deze speelset ook nog eens een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op muziek.



Dus waar wacht je nog op? Pak je instrument, zing de sterren van de hemel en maak je dromen waar in Heartlake City. Met de LEGO Friends Heartlake City muzikale talentenjacht speelset (42616) ben jij de ster van het podium. Laat je creativiteit de vrije loop, ontdek je eigen talenten en geef een show die niemand snel zal vergeten. Are you ready to rock?

Laatste update: 2024-01-11 22:33:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41668

Emma's modekubus

foto van lego set41111

Feesttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.