Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olly en Paisley's huizen 42620

Ontdek de creatieve wereld van Olly en Paisley met de LEGO Friends Olly en Paisley's huizen speelgoedset. Deze set bevat 5 minipoppetjes, 2 huisdierfiguren en talloze accessoires voor eindeloos speelplezier. Verken Olly's gezellige huis en Paisley's keuken en slaapkamer. Beleef avonturen, organiseer een picknick in de boomhut en maak het geheel nog groter met andere LEGO Friends sets. Speel, bouw en beleef de meest fantastische avonturen met deze set!

Waar is LEGO Olly en Paisley's huizen 42620 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1126
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42620
lego insiders punten icoon
650
punten

Maak je klaar voor een creatief avontuur vol vriendschap en plezier met de LEGO® Friends Olly en Paisley's huizen speelgoedset! Speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor avontuurlijke verhalen en rollenspellen. Ontdek de bijzondere vriendschap tussen Olly en Paisley, twee buurkinderen die altijd voor elkaar klaarstaan.



Met maar liefst 5 minipoppetjes, een schattig micropoppetje, 2 ondeugende huisdierfiguren en een scala aan accessoires, zit deze set boordevol speelplezier. Ga op bezoek bij Olly en stap zijn gezellige huis binnen. Hier vind je een knusse woonkamer waar je lekker kunt ontspannen en thee kunt drinken. Breng een bezoekje aan de badkamer beneden voordat je naar Olly's kamer gaat. Hier staat een comfortabel bed klaar voor jouw poppetje en een schattig voerbakje voor zijn lieve kat. Vergeet niet een kijkje te nemen op het nachtkastje, waar Olly zijn verzameling modetekeningen bewaart.



De avonturen gaan verder in Paisley's huis, dat naast Olly's huis staat. In de keuken vind je een gezellige eettafel, een prachtig fornuis en een koelkast vol heerlijke etensaccessoires. Bereid samen met Paisley de lekkerste maaltijden en deel ze met al je vrienden. Neem daarna een kijkje boven, waar Paisley haar slaapkamer deelt met haar zusje. Hier bewaart ze haar geliefde gitaar en heeft ze foto's van al haar vrienden opgehangen. Je kunt je voorstellen dat het hier altijd een gezellige boel is!



Deze LEGO® Friends speelset is niet zomaar een bouw- en speelset. Het is een uitnodiging tot creatief spel, waarbij kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Bedenk eindeloze avonturen en verhalen terwijl je speelt met Olly, Paisley en hun vrienden. Organiseer een spannende picknick in de boomhut die tussen de twee huizen staat of organiseer een modeshow in Olly's kamer. Met deze set zijn de mogelijkheden eindeloos!



Kinderen zullen dol zijn op het ontdekken van de vele details en accessoires in deze set. Laat je inspireren door de knusse inrichting van de huizen en de schattige huisdierfiguren die overal rondrennen. Voeg al je andere LEGO® Friends sets toe aan deze speelwereld en maak het nog groter en leuker! Breng nog meer leven in de brouwerij door je eigen meubels en decoraties te bouwen met behulp van de steentjes en accessoires uit deze set.



Deze LEGO® Friends Olly en Paisley's huizen speelgoedset is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op creatief spel en rollenspellen. Stimuleer hun verbeeldingskracht en laat ze eindeloze avonturen beleven met hun favoriete LEGO® Friends personages. Ontdek de wereld van Olly en Paisley en beleef samen de meest fantastische avonturen!

Laatste update: 2024-01-11 21:59:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41117

Popster tv-studio

foto van lego set41422

Panda jungle boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.