Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City ziekenhuis 42621

Met LEGO set 42621, het Heartlake City ziekenhuis, kunnen kinderen vanaf 7 jaar spannende avonturen beleven. De set bevat een gebouw met diverse kamers en afdelingen, zoals een kraamafdeling, onderzoekskamer en kantine. Daarnaast zijn er accessoires zoals een helikopter, robotassistent en therapiehond. Deze creatieve en leerzame speelset is een perfect cadeau voor LEGO fans. Bestel snel voordat de set is uitverkocht!

Waar is LEGO Heartlake City ziekenhuis 42621 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1045
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42621
lego insiders punten icoon
715
punten

Ben jij een groot fan van doktertje spelen en wil je graag alles ontdekken in het LEGO® Friends Heartlake City ziekenhuis (42621)? Dan is deze speelset echt iets voor jou! Het ziekenhuis is een geweldig cadeau voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar. Dit gebouw zit boordevol kamers en afdelingen, zoals een onderzoekskamer, kraamafdeling, röntgenkamer en kantine.



Stel je voor dat Autumn een nieuwe armprothese moet krijgen en jij mag haar helpen! Neem de bezoekers mee in de lift en laat ze kennis maken met de schattige pasgeboren baby's op de kraamafdeling. Daarna kunnen jullie de onderzoeksruimte en de gezellige kantine voor het personeel verkennen. In deze set vind je allerlei accessoires, zoals een röntgenscanner, medische apparatuur en cadeautjes voor de patiënten. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een helikopter en een helikopterplatform, een super coole robotassistent en een lieve therapiehond.



Maar dat is nog niet alles! Deze bouwset is niet alleen super leuk, maar ook nog eens heel erg creatief. Je krijgt namelijk een heleboel accessoires, 5 minipoppetjes, 2 schattige babyfiguurtjes en zelfs een speelgoedhond. Zo kun je eindeloos spelen en telkens weer nieuwe avonturen beleven in het LEGO® Friends ziekenhuis.



Waar wacht je nog op? Haal het LEGO® Friends Heartlake City ziekenhuis (42621) in huis en laat je fantasie de vrije loop. Bedenk samen met je vrienden de spannendste verhalen en beleef urenlang speelplezier. Of je nu een dokter, verpleegster of patiënt wilt zijn, in dit ziekenhuis is er plaats voor iedereen. Wie weet ontdek jij wel het geheim van de robotassistent of red je levens met de helikopter. Alles is mogelijk met deze te gekke LEGO® Friends set!



Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan zit je met het LEGO® Friends Heartlake City ziekenhuis (42621) helemaal goed. Dit cadeau is perfect voor jongens en meisjes die dol zijn op ziekenhuisavonturen en graag hun eigen verhalen willen bedenken. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht. Bovendien is het ook nog eens een leuke manier om te leren over de medische wereld.



Bestel nu snel en eenvoudig het LEGO® Friends Heartlake City ziekenhuis (42621) en laat je fantasie de vrije loop. Deze speelset is een absolute aanrader voor alle LEGO® fans, jong en oud. Wees er snel bij, want voor je het weet is de set uitverkocht. Wacht dus niet langer en maak je LEGO® collectie compleet met deze fantastische ziekenhuisset!

Laatste update: 2024-01-11 22:20:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41705

Heartlake City Pizzeria

foto van lego set41409

Emma's winkelspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.