Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Adventure Camp Archery Range 42622

Beleef avontuur met LEGO Friends Avontuur Kamp Boogschieten (42622)! Inclusief Autumn, Nova, een wasbeer en veel sportaccessoires. Oefen echt met de boog die pijlen afschiet en een klappend doelwit heeft. Creëer verhalen, bouw met de LEGO Builder app en geniet van eindeloos speelplezier. Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Adventure Camp Archery Range 42622 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
157
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42622
lego insiders punten icoon
97
punten


Welkom bij het avontuurlijke LEGO® Friends Avontuur Kamp Boogschieten (42622)! Dit spannende bouwspeelgoed is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt geleverd met de minipoppetjes Autumn en Nova, een wasbeer en heel veel sportaccessoires. Meisjes en jongens kunnen nu echt oefenen met boogschieten, want de boog schiet daadwerkelijk pijlen af! Zie hoe het doelwit omlaag klapt wanneer de pijl het raakt - een geweldige realistische ervaring. Met de kleurgecodeerde moeilijkheidsschaal kunnen kinderen het doelwit verder weg zetten voor een grotere uitdaging.



De kleine avonturiers kunnen eindeloze verhalen creëren met deze set met het boogschieten-thema. Autumn heeft 2 verschillende gezichten om haar expressie te veranderen terwijl ze richt. Nova krijgt haar boogschietafel voor haar kampactiviteitenboek. Daarna ontspannen Autumn en Nova met een broodje. Pas op voor de ondeugende wasbeer die hoopt een hapje van de lunch van de vrienden te kunnen krijgen!



Deze set is het perfecte cadeau-idee voor kinderen en wordt geleverd met de LEGO Builder app voor een makkelijk en intuïtief bouwavontuur. Hier kunnen kinderen modellen in 3D bekijken, inzoomen en roteren, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Met de app wordt het bouwen van deze set een nog grotere belevenis!



Ben jij klaar voor een spannend avontuur in het kamp? Schiet je pijlen af, behaal je badge en geniet van een welverdiende pauze met deze fantastische LEGO set! Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met de LEGO® Friends Avontuur Kamp Boogschieten!

Laatste update: 2024-05-10 15:51:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.