Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beach Water Scooter 42623

Stap aan boord van het avontuur met de LEGO Friends Strand Water Scooter (42623) set, inclusief 2 minipoppetjes, een dolfijnen figuur en accessoires voor kinderen vanaf 5 jaar. Leo staat op wacht als strandwacht met zijn verrekijker, terwijl hij later samen met zijn vriendin Candi op water scooters racet. Ontdek meer cadeau-ideeën in het LEGO Friends universum.

Waar is LEGO Beach Water Scooter 42623 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42623
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap aan boord van het avontuur met deze LEGO® Friends Strand Water Scooter (42623) strandwacht speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. De set bevat 2 minipoppetjes, een dolfijnen figuur en accessoires om de verbeelding te inspireren.


Deze strandwacht LEGO set wordt geleverd met 2 water scooter accessoires zodat kinderen het verhaal kunnen naspelen. Leo staat op wacht als strandwacht en gebruikt de verrekijker om over de oceaan uit te kijken. Het is het perfecte uitzichtpunt om ook dolfijnen te spotten. Later sluit hij zich aan bij zijn vriendin Candi en racen de vrienden op hun water scooters. Kinderen zullen dol zijn op de kleine details, zoals de ondeugende krab die graag de koelbox leeghaalt voor ijsjes!


Ontdek meer cadeau-ideeën voor kinderen in het LEGO Friends universum (sets apart verkocht), waar er veel mogelijkheden zijn voor het vertellen van verhalen terwijl kinderen echte avonturen naspelen. Deze bouwset wordt geleverd met de LEGO Builder app voor een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring. Hier kunnen kinderen inzoomen en modellen in 3D roteren, sets opslaan en voortgang bijhouden.

Laatste update: 2024-05-10 15:54:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.