Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beach Smoothie Stand 42625

Met de LEGO Friends Beach Smoothie Stand (42625) kunnen kinderen hun eigen strandavonturen creëren en ontdekken terwijl ze bouwen en spelen. Deze set bevat een smoothie stand, strandbuggy en minipoppetjes Nova en Niko. Ga op avontuur, geniet van smoothies in de zon en stimuleer fantasierijk spel! Bouw je eigen vriendengroep op in Heartlake City!

Waar is LEGO Beach Smoothie Stand 42625 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
213
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42625
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom bij de LEGO® Friends Beach Smoothie Stand (42625) - een geweldige speelgoedset voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar oud! Deze set bestaat uit een opbouwbare smoothie stand en een opbouwbare strandbuggy, compleet met LEGO Friends Nova en Niko minipoppetjes.


Kinderen kunnen verschillende smoothies maken door ingrediënten te combineren en ze vervolgens in de blender te mixen. Ze kunnen het verhaal naspelen terwijl Nova en Niko ontspannen met een drankje op de schommel voordat ze op ontdekking gaan in de strandbuggy. Deze LEGO bouwset wordt geleverd met veel accessoires om het fantasierijke spel te stimuleren, waaronder een menukaart, surfplank, reddingsvest, dashboardcamera en een richtingaanwijzer.


Ontdek meer speelgoed voor fantasierijk spel (apart verkrijgbaar) in het LEGO Friends universum, waar nog veel meer vriendschapsverhalen te ontdekken zijn. Deze set wordt geleverd met de LEGO Builder app voor intuïtief bouwen. Hier kunnen kinderen inzoomen en modellen in 3D roteren, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.


Dus, ga op avontuur met Nova en Niko op het strand en geniet van heerlijke smoothies in de zon! Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige LEGO Friends set. Vergeet niet om ook de andere sets uit de Friends collectie te ontdekken en bouw je eigen vriendengroep op in Heartlake City!


Met de LEGO Friends Beach Smoothie Stand (42625) kunnen kinderen hun eigen strandavonturen creëren en ontdekken terwijl ze bouwen en spelen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Friends en laat je verbeelding de vrije loop!

Laatste update: 2024-05-10 15:55:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.