Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Adventure Camp Water Sports 42626

Stap in de wereld van avontuur en vriendschap met de LEGO Friends Avonturenkamp Water Sporten (42626) set! Kinderen kunnen hun eigen vriendschapsverhalen creëren door kajakken, vissen en meer te ervaren met 3 mini-poppen en accessoires. Ontdek eindeloze verhaalmogelijkheden in deze spannende set vol actie en avontuur!

Waar is LEGO Adventure Camp Water Sports 42626 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42626
lego insiders punten icoon
455
punten

Stap in de wereld van avontuur en vriendschap met de LEGO Friends Avonturenkamp Water Sporten (42626) set! Een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op rollenspellen en buitenspelen. Meisjes en jongens kunnen hun eigen vriendschapsverhalen creëren terwijl ze de verschillende activiteiten uitproberen: van kajakken, vissen en het bouwen van een vlot tot schilderen en stenen skippen. De set wordt geleverd met 3 LEGO Friends mini-poppen, een beerfiguur en veel accessoires voor watersporten.



Kinderen kunnen het verhaal naspelen, de personages voorbereiden met hun helmen, reddingsvesten en peddels, en vervolgens de draaiknop gebruiken om de 2 kajaks vanaf de steiger te lanceren. Er is ook een leuke functie waarmee kinderen stenen kunnen skippen vanaf de steiger.



Deze LEGO Friends set zit boordevol accessoires voor eindeloze verhaalmogelijkheden. In het avonturenkamp is er apparatuur te huur, een koelkast met snacks, een douche, een EHBO-kit, trofeeën en meer. Na een dag vol plezier kunnen de vrienden ontspannen in de hangout-zone of genieten van een potje tafeltennis.



Laat je fantasie de vrije loop met deze spannende LEGO set vol actie en avontuur! Ga op avontuurlijke tochten en ontdek nieuwe vriendschappen terwijl je de verschillende watersporten uitprobeert. Of je nu een ervaren watersporter bent of net begint, er valt altijd wat nieuws te beleven in het Avonturenkamp Water Sporten!

Laatste update: 2024-05-10 16:01:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.