Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hotdogfoodtruck 42633

Met de LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset kunnen jonge bouwliefhebbers hun fantasie de vrije loop laten gaan. Deze speelset bevat een bouwbare eettent, 2 minipoppetjes en accessoires voor het bereiden van hotdogs. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar om de fijne motoriek en bouwvaardigheden te ontwikkelen. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO Friends!

Waar is LEGO Hotdogfoodtruck 42633 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42633
lego insiders punten icoon
130
punten

Jonge bouwliefhebbers vanaf 4 jaar kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan met de LEGO® Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset. Deze set is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar ook erg leerzaam. In de set vind je een bouwbare eettent, 2 minipoppetjes, een schattig kattenpersonage en allerlei accessoires voor het bereiden van de lekkerste hotdogs.



Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor een kinderverjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan is deze set zeker een schot in de roos. Voor beginnende chef-koks die dol zijn op rollenspellen is het een droom die uitkomt. Ze kunnen Kaya helpen bij het klaarmaken en serveren van heerlijke hotdogs. Leo en zijn kat Churro komen graag langs bij de foodtruck om te genieten van al het lekkers dat Kaya te bieden heeft. Op het menu staan onder andere een veganistische hotdog, smaakvolle ketchup, verrukkelijke mosterd en heerlijke sapjes.



De LEGO 4+ speelgoedsets zijn speciaal ontworpen voor een snelle en plezierige bouwervaring. In elke set zit een handige startsteen die als stevige basis dient voor de bouw van de scène. Voor extra gemak kun je gebruikmaken van de LEGO Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind stap voor stap tijdens het bouwproces. Zo kun je de modellen in 3D bekijken en ze van alle kanten bewonderen. Daarnaast kun je verschillende sets opslaan en de voortgang bijhouden.



Met de LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset beleef je eindeloos speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de leukste rollenspellen. Speel als chef-kok Kaya en zorg ervoor dat al je klanten tevreden zijn met hun hotdogs. Leo en zijn kat Churro komen graag bij je langs om te genieten van je culinaire hoogstandjes.



Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is een ideale manier om de fijne motoriek en bouwvaardigheden van je kind spelenderwijs te ontwikkelen. Laat ze de verschillende onderdelen van de foodtruck in elkaar zetten en ontdek de magie van het bouwen met LEGO stenen. Door de heldere instructies kunnen kinderen zelfstandig aan de slag en leren ze spelenderwijs belangrijke bouwtechnieken.



De LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset is niet zomaar een bouwpakket. Het is een bron van vermaak en plezier voor zowel jong als oud. Beleef samen met je kind de meest fantastische avonturen en creëer je eigen verhaallijnen. Speel als Kaya en leer hoe je een succesvolle foodtruck runt. Ontvang klanten, neem bestellingen op en serveer heerlijke hotdogs. Houd de kassa goed in de gaten en zorg ervoor dat je genoeg geld verdient.



Met de LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset is geen dag hetzelfde. Bedenk steeds weer nieuwe scenario's en geef je eigen draai aan het spel. Nodig vrienden uit en speel gezellig samen. Organiseer een hotdog-wedstrijd en kijk wie de lekkerste hotdog kan maken. Met de verschillende accessoires en ingrediënten kun je eindeloos variëren. Laat je creativiteit spreken en maak de meest verrassende combinaties.



Deze set bevat 2 minipoppetjes: Kaya en Leo. Daarnaast is er ook nog een schattig kattenpersonage genaamd Churro. Samen vormen ze een gezellige groep die altijd klaarstaat om avonturen te beleven. Bedenk samen met je minipoppetjes de spannendste verhalen en maak van elke speelsessie een groot feest.



Ben je helemaal weg van LEGO Friends en wil je nog meer sets verzamelen? Dan is het goed om te weten dat het LEGO set nummer van deze Hotdogfoodtruck (42633) ook op andere producten voorkomt. Er zijn nog veel meer bouwsets verkrijgbaar waarmee je je LEGO Friends wereld verder kunt uitbreiden. Bouw je eigen stad en creëer je eigen avonturen. Met LEGO is alles mogelijk!



Ga mee op avontuur met de LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset. Leer spelenderwijs bouwen en ontwikkel je fantasie. Verzin de tofste verhalen en speel de leukste rollenspellen. Nodig je vrienden uit voor een feestje en maak samen de lekkerste hotdogs. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elke speelsessie een onvergetelijk moment. Bestel nu jouw LEGO Friends Hotdogfoodtruck (42633) speelset en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Laatste update: 2024-01-11 21:47:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41718

Huisdieren opvangcentrum

foto van lego set41444

Heartlake City biologisch café

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.