Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paard en pony aanhangwagen 42634

Ga op avontuur met de LEGO Friends Paard en pony aanhangwagen (42634) set! Bouw de trendy auto en stoere trailer en verzorg de schattige paarden en pony's. Deze set stimuleert creativiteit en motorische vaardigheden en biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Bestel vandaag nog en beleef magische momenten!

Waar is LEGO Paard en pony aanhangwagen 42634 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42634
lego insiders punten icoon
130
punten

Haal je wilde haren tevoorschijn en ga op avontuur met de LEGO® Friends Paard en pony aanhangwagen (42634) speelset! Deze fantastische set is speciaal ontworpen voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar die dol zijn op fantasierijk spelen. Bouw samen met je vriendinnen Liann en Zoya de trendy auto en de stoere trailer voordat jullie de meest geweldige avonturen bedenken.



Bij dit unieke cadeau voor kinderen krijg je een schattig paard voor Liann en een schitterende pony voor Zoya. Maar dat is nog niet alles! Deze set zit boordevol inspirerende accessoires waarmee je de dieren kunt verzorgen en klaar kunt maken voor een onvergetelijke rit. Terwijl jullie door het bos rijden, komen jullie een omgevallen boom tegen die als hindernis dient. Maar geen zorgen, want jouw paard en pony kunnen moeiteloos overheen springen. Na een spannende buitenrit verwennen Liann en Zoya hun geliefde viervoeters met een overheerlijke wortel.



Deze LEGO-set is onderdeel van de 4+ speelgoedcollectie, speciaal ontworpen om jonge bouwers een plezierige spelervaring te bieden. In elke set vind je een startsteen – een solide basis waarop kinderen hun eigen scènes kunnen bouwen. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook de LEGO Builder app ontwikkeld om jou en je kind te begeleiden tijdens dit intuïtieve bouwproces. Met deze handige app kun je de modellen van alle kanten bekijken in 3D, sets opslaan en zelfs de voortgang bijhouden.



Met de LEGO® Friends Paard en pony aanhangwagen speelset ben jij de regisseur van je eigen avontuur! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de auto en de trailer in elkaar zet. Kies de perfecte outfits voor Liann en Zoya voordat ze hun geliefde dieren verzorgen en klaarmaken voor een spannende rit. Dankzij de gedetailleerde accessoires en de realistische omgevingsdetails zullen jij en je vriendinnen je helemaal inleven in het verhaal dat jullie bedenken.



Deze geweldige LEGO-set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar stimuleert ook de creativiteit en de motorische vaardigheden van jonge kinderen. Door het bouwen en spelen met LEGO-stenen ontwikkelen ze hun verbeeldingskracht en leren ze probleemoplossende vaardigheden. Bovendien biedt deze set talloze mogelijkheden voor rollenspel, waardoor kinderen sociale en emotionele vaardigheden kunnen ontwikkelen.



Met de LEGO® Friends Paard en pony aanhangwagen speelset kunnen meisjes en jongens van alle leeftijden zich laten inspireren door vriendschap, dierenliefde en avontuur. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk samen met je vriendinnen de meest fantastische verhalen. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, deze set is perfect voor iedereen die dol is op bouwen, spelen en genieten van magische momenten.



Dus waar wacht je nog op? Haal nu de LEGO® Friends Paard en pony aanhangwagen speelset in huis en beleef samen met Liann en Zoya het avontuur van je dromen. Bouw de auto en de trailer, verzorg de schattige paarden en pony's en bedenk de meest spannende verhalen die jullie samen kunnen beleven. Ontdek de prachtige LEGO-wereld en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Bestel deze geweldige LEGO-set vandaag nog en maak je klaar voor eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:23:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41357

Olivia's hartvormige doos

foto van lego set41666

Andrea's konijnenkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.