Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dog-Grooming Car 42635

De LEGO Friends Hondenverzorgingsauto set (42635) is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op dierenverzorging. Help Paisley en Nova bij het verzorgen van de pups Pickle en Juno met een bouwbare auto, zwembad en accessoires. Deze set biedt eindeloos speelplezier en avontuur voor kleine dierenliefhebbers.

Waar is LEGO Dog-Grooming Car 42635 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42635
lego insiders punten icoon
65
punten

Heb jij een hart voor dieren en hou je van spelen met LEGO? Dan is de LEGO® Friends Hondenverzorgingsauto set (42635) echt iets voor jou! Deze speelset is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op dierenverzorgingsspeelgoed. Meisjes en jongens kunnen urenlang genieten van fantasierijk spel met de 2 mini-poppen, 2 hondenfiguren, een bouwbare auto, zwembad en veel accessoires voor dierenverzorging.



Laat de kleine dierenliefhebbers plezier hebben met het helpen van Paisley en Nova bij het wassen en verzorgen van de 2 pups - Pickle en Juno. Ze zullen het geweldig vinden om de honden in het zwembad te doen voor een bad. Gebruik de shampoo en borstels om de pups in topconditie te krijgen - Pickle vindt het heerlijk om bubbels op zijn neus te krijgen! Zodra de honden schoon zijn, laad je de accessoires terug in de auto, klaar om naar de volgende klant te rijden.



De LEGO 4+ kinderspeelgoedsets zijn ontworpen om kinderen een snelle en leuke bouwervaring te geven. Ze worden geleverd met een handige Startsteen - een stevige basis waarop kinderen de scène creëren. Laat de LEGO Bouwer app jou en je kind begeleiden op een intuïtief bouwavontuur, waardoor je modellen in 3D kunt inzoomen en roteren, sets kunt opslaan en de voortgang kunt volgen.



Met deze te gekke LEGO Friends set kunnen jij en je vrienden de honden tot in de puntjes verzorgen en heel veel avonturen beleven! Speel een dag als een professionele hondenverzorger en zorg ervoor dat Pickle en Juno er op hun best uitzien. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de leukste verhalen terwijl je de honden verzorgt en met ze speelt.



Het bouwen van deze set is super makkelijk en leuk dankzij de speciale Startsteen en de duidelijke bouwinstructies. Met de LEGO Builder app kunnen jij en je vrienden elke stap nauwkeurig volgen en ervoor zorgen dat de hondenverzorgingsauto tot in de puntjes wordt gebouwd. Vergeet niet om de accessoires netjes op te bergen in de auto, zodat je altijd klaar bent voor een nieuwe reddingsmissie!



Aarzel niet langer en haal vandaag nog de LEGO® Friends Hondenverzorgingsauto set (42635) in huis voor eindeloos speelplezier en avontuur. Duik in de wereld van dierenverzorging en beleef samen met je vrienden de leukste momenten met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2024-05-10 15:54:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.