Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's futuristische villa 42639

Met LEGO set 42639 bouw je Andrea's futuristische villa, een geweldig cadeau voor jongeren vanaf 14 jaar. Met 11 minipoppetjes en accessoires, een zwembad, karaokegedeelte, waterval en werkende lift, biedt deze set uren speelplezier en bevordert het creativiteit, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen. Het moderne ontwerp en de details maken het een eyecatcher. Gebruik je eigen creativiteit en maak je eigen droomhuis met deze LEGO set.

Waar is LEGO Andrea's futuristische villa 42639 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
2275
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42639
lego insiders punten icoon
1300
punten

Wow, dit is pas een gaaf bouwproject voor jongeren! Andrea's futuristische villa (42639) is echt een geweldig cadeau voor iedereen vanaf 14 jaar. En wauw, je krijgt er maar liefst 11 minipoppetjes van LEGO® Friends bij én een heleboel accessoires.



Dit huis van vier verdiepingen is echt een pronkstuk. Het heeft een zwembad, bubbelbad, speelgoedpiano, karaokegedeelte, yogastudio én zelfs een waterval die vanaf het dak stroomt. En het interieur is al net zo indrukwekkend. Er is een kinderslaapkamer, een badkamer én natuurlijk Andrea's eigen slaapkamer met een bed dat kan draaien. In de kelder is er zelfs een opnamestudio te vinden, en in de garage kan de auto naar buiten rollen via een handige functie wanneer de garagedeur opengaat. Maar wacht, er is meer! Er is ook nog een werkende lift die je naar elke verdieping brengt.



Als je een fan bent van LEGO Friends speelgoed, dan word je zeker weten heel enthousiast van de geweldige cast aan personages die bij deze set horen. Je krijgt niet alleen de vertrouwde vrienden die nu volwassen zijn geworden, maar ook een aantal nieuwe toevoegingen aan de Friends reeks.



Maar dat is nog niet alles. Deze LEGO set heeft nog veel meer te bieden. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar het is ook nog eens educatief. Door met LEGO te spelen, kun je je creativiteit ontwikkelen en je fijne motoriek verbeteren. Daarnaast stimuleert het ook nog eens je probleemoplossend vermogen. Dus terwijl je plezier hebt en bouwt aan deze geweldige villa, leer je ook nog eens nieuwe vaardigheden. Hoe cool is dat?



En zeg nou zelf, deze futuristische villa ziet er toch gewoon super cool uit? Met zijn strakke lijnen en moderne ontwerp is het echt een eyecatcher. Het is een speelgoed waar je trots op kunt zijn. En niet alleen jongeren zullen hier van genieten, ook volwassenen zullen hier urenlang plezier aan beleven. Dus nodig je vrienden en familie uit, en maak er samen een gezellige en creatieve tijd van.



Maar wat maakt deze LEGO set nou echt uniek? Het zijn de details. De kleine accessoires en extra's die ervoor zorgen dat deze villa tot leven komt. Denk bijvoorbeeld aan de speelgoedpiano waar je echt op kunt spelen, de karaokegedeelte waar je jouw zangtalent kunt laten horen, en de waterval die vanaf het dak stroomt. Het zijn deze kleine extra's die ervoor zorgen dat deze set echt een plezier is om mee te spelen en te bouwen.



En natuurlijk mogen we de minipoppetjes niet vergeten. Met maar liefst 11 LEGO Friends personages kun je allerlei avonturen bedenken en naspelen. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en stijl, waardoor je oneindig veel mogelijkheden hebt om te spelen. Of je nu een modeshow wilt organiseren met Andrea en Emma, of een muziekfestival wilt bouwen met Mia en Olivia, alles is mogelijk met deze set.



Maar het allerbelangrijkste is dat je met deze LEGO set jouw eigen creativiteit de vrije loop kunt laten. Je hebt de mogelijkheid om het huis helemaal naar jouw eigen smaak in te richten en te versieren. Voeg extra meubels toe, verander de kleuren, laat je eigen stijl zien. Met LEGO is alles mogelijk.



Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met Andrea's futuristische villa en bouw jouw eigen droomhuis. Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang speelplezier. En wie weet, misschien kun je deze set zelfs combineren met andere LEGO Friends sets en zo een hele stad of wereld bouwen.

Laatste update: 2024-01-11 22:15:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41412

Olivia's zomerspeelkubus

foto van lego set41759

Heartlake City Bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.