Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Draco in het Verboden Bos 30677

Stap in de betoverende wereld van Harry Potter™ met LEGO set 30677! Verken het Verboden Bos met Draco Malfidus™ en ontdek zijn geheimen. Het minimodel van het bos is gedetailleerd en zorgt voor uren speelplezier. Met figuren van Draco, een uil en een spin voor nog meer avontuur. Ga nu op je eigen magische avontuur!

Waar is LEGO Draco in het Verboden Bos 30677 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30677
lego insiders punten icoon
30
punten

Stap in de magische wereld van Harry Potter™ met deze betoverende LEGO set 30677! Ga op avontuur in het mysterieuze Verboden Bos en ontdek samen met Draco Malfidus™ de geheimen die hier verscholen liggen.

Het minimodel van het Verboden Bos is tot in de kleinste details nagemaakt en zorgt voor urenlang speelplezier. De set bevat ook een minifiguur van Draco Malfidus™, compleet met zijn glow-in-the-dark lantaarn. Laat hem het bos verkennen en wie weet wat voor spannende ontmoetingen hij zal tegenkomen!

Naast Draco Malfidus™ bevat deze set ook figuren van een uil en een spin, die voor nog meer avontuurlijke mogelijkheden zorgen. Laat de uil over de boomtoppen vliegen en de spin zijn web weven in de duistere hoekjes van het bos.

Met LEGO set 30677 kunnen jonge en volwassen Harry Potter™ fans hun eigen magische avonturen bedenken en beleven. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de geheimen van het Verboden Bos samen met Draco Malfidus™ en zijn mysterieuze metgezellen.

Dus, waar wacht je nog op? Haal nu LEGO set 30677 in huis en begin aan jouw eigen magische avontuur in de wereld van Harry Potter™!

Laatste update: 2024-09-04 14:38:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.