Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Prisoner of Azkaban™ Figures 40677

Vier het 20-jarig jubileum van Harry Potter met deze LEGO BrickHeadz set. Inclusief Harry, Hermione, Sirius, een Dementor en een Hert Patronus. Elk personage is met zorg ontworpen en bevat iconische details. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en een geweldig cadeau voor Harry Potter fans. Verbeeld je favoriete scènes of gebruik ze als decoratie. Stimuleert creatief denken en verbeeldingskracht. Laat je betoveren door deze magische LEGO set.

Waar is LEGO Prisoner of Azkaban™ Figures 40677 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
697
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40677
lego insiders punten icoon
325
punten

Vier het 20-jarig jubileum van een betoverende film met deze 5 LEGO® BrickHeadz™ Harry Potter™ Gevangene van Azkaban™ Figuren (40677). De set bevat Harry Potter, Hermione Granger™, Sirius Black™, een Dementor™ en een Hert Patronus™. Elk van de modellen heeft direct herkenbare details en de figuren van Harry, Hermione en Sirius worden elk geleverd met een toverstaf. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen en Harry Potter verzamelaars van 10 jaar en ouder, dit vijftal zal een magische verzameling vormen.

Deze set brengt de geliefde personages uit de Harry Potter film tot leven in de unieke stijl van LEGO BrickHeadz™. Elk karakter is met zorg en aandacht ontworpen om de essentie van de personages precies weer te geven. Met hun kenmerkende eigenschappen en symbolen zul je Harry, Hermione, Sirius, de Dementor en het Hert Patronus meteen herkennen.

Harry Potter, de jonge tovenaar met het bliksemschicht litteken, staat klaar voor avontuur met zijn karakteristieke ronde bril en iconische toverstaf. Hermione Granger, de slimme en dappere vriendin van Harry, toont haar vastberadenheid met haar kenmerkende wilde krullen en toverstaf. Sirius Black, de mysterieuze en ontsnapte gevangene van Azkaban, komt met zijn scherpe trekken en getrouwde toverstaf. De Dementor, de griezelige bewaker van de gevangenis van Azkaban, zal rillingen over je rug laten lopen met zijn angstaanjagende uitstraling. En het Hert Patronus, het beschermende en magische wezen, straalt een serene kracht uit met zijn majestueuze gewei.

Of je nu een ervaren Harry Potter fan bent of net begint met de serie, deze LEGO BrickHeadz™ set is een geweldige toevoeging aan je collectie. Gebruik de figuren om je favoriete scènes uit de film na te spelen of zet ze gewoon neer als decoratie. Met hun compacte formaat passen ze gemakkelijk op een boekenplank, bureau of nachtkastje.

Niet alleen kinderen zullen genieten van deze set, ook volwassenen zullen de nostalgie van de film voelen. Herbeleef de magie van Harry Potter en de Gevangene van Azkaban met deze LEGO BrickHeadz™ figuren. Zet ze samen op een speciale plek in je huis en bewonder het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elke figuur zijn gestoken.

Naast het bouwplezier stimuleert deze set ook creatief denken en verbeeldingskracht. Jongeren kunnen hun eigen avonturen bedenken en de personages tot leven brengen in hun eigen LEGO wereld. Volwassenen kunnen ontspannen en genieten van het nostalgische gevoel van de Harry Potter films.

Dus waar wacht je nog op? Laat je betoveren door deze LEGO BrickHeadz™ Harry Potter Gevangene van Azkaban set (40677). Verzamel de figuren, bouw ze in elkaar en geef je creativiteit en fantasie de vrije loop. Of je nu een Harry Potter fan bent of gewoon houdt van LEGO, deze set biedt eindeloos speelplezier en een magische ervaring. Voeg deze set toe aan je collectie en laat je meevoeren naar de wondere wereld van tovenarij en avontuur! Arriveer op Perron 9¾ en stap in de LEGO trein naar Hogwarts!

Laatste update: 2024-01-31 15:28:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.