Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ en Hedwig™ 41615

Breng de magie van Harry Potter in huis met de LEGO BrickHeadz 41615 Harry Potter en Hedwig speelset.
Met kleurrijke LEGO stenen kun je de beroemde details van Harry weergeven, inclusief zijn bril, litteken en de sjaal en cape van Griffoendor.
Harry komt met een afneembare toverstaf en kan op een bouwbare bodemplaat worden geplaatst.
De set bevat ook de BrickHeadz figuur van Hedwig.
Deze decoratieve set is een geweldige toevoeging aan je verzameling en biedt urenlang bouwplezier.
Bestel hem vandaag nog!

Waar is LEGO Harry Potter™ en Hedwig™ 41615 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
180
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-07-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41615
lego insiders punten icoon
112
punten

Haal nu de magie van Harry Potter in huis met de LEGO® BrickHeadz™ 41615 Harry Potter™ en Hedwig™ speelset! Deze set bevat kleurrijke LEGO stenen waarmee je al Harry's beroemde details kunt weergeven, zoals zijn kenmerkende ronde bril, zijn bliksemvormige litteken, de sjaal van Griffoendor™ en zijn zwarte cape met het embleem van Griffoendor.

Harry Potter komt ook met een afneembare toverstaf en kan op een bouwbare bodemplaat worden geplaatst, zodat je hem makkelijk in je kamer, op kantoor of waar dan ook kunt neerzetten. De BrickHeadz figuur van Hedwig, Harry's trouwe sneeuwuil, is ook inbegrepen en zorgt voor een extra leuke bouwervaring.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook erg decoratief. De bouwbare LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren van Harry Potter™ en Hedwig™ hebben gedecoreerde ogen en authentieke details uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen, zoals de ronde, zwarte bril van Harry en zijn toverstaf. Breid je LEGO® BrickHeadz™ verzameling uit met andere personages uit de populaire film Harry Potter en de Steen der Wijzen en vele anderen uit je favoriete films, tv-series, games en strips.

Combineer de onderdelen van verschillende LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages. De figuur van de jonge Harry Potter™ is ca. 7 cm hoog zonder bodemplaat en de bodemplaat is ca. 4 x 4 cm.

Met de LEGO® BrickHeadz™ 41615 Harry Potter™ en Hedwig™ speelset heb je niet alleen een geweldige toevoeging aan je verzameling, maar ook een bouwwerk dat je elke keer weer zult bewonderen. Bestel deze set vandaag nog en beleef urenlang bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76395

Zweinstein™: Eerste vliegles

foto van lego set5008111

Albus Dumbledore™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.